De werkdag van Eric Geplaatst op 28-1-2021

De werkdag van Eric

Lees meer
Honeycomb lancering Geplaatst op 11-11-2020

Met de Honeycomb 1950 brengt Berkvens Deursystemen een ode aan grondlegger Piet Berkvens. Precies 70 jaar geleden bedacht hij de honingraatvulling voor binnendeuren. Een uitvinding met betekenis, niet alleen voor Berkvens maar ook voor deurenmakers wereldwijd. De (Verdi) Honeycomb 1950 geeft deze bepalende innovatie van toen een hoofdrol in een deur die past in de stijl van nu.

Lees meer
De werkdag van René Geplaatst op 29-10-2020

De werkdag van René

Lees meer
Eproc: Berkopal deur met ABS kantafwerking Geplaatst op 24-9-2020

Voor de kantafwerking van onze Berkopal (HPL) deuren hebben we verschillende opties in ons assortiment. We schreven eerder al over Topkant als vervanger van de traditionele hardhouten kantlatten. Een andere interessante optie in ons assortiment is Eproc.

Lees meer
GND-deuren: brand en rook! Geplaatst op 4-9-2020

Brand en rook in woningen en andere gebouwen leveren een enorm gevaar op. Het aantal fatale woningbranden ligt rond de 30 per jaar. Bij brand komt steeds extremere rookontwikkeling voor, waardoor de overlevingskansen verminderen. GND Garantiedeuren heeft een checklist opgesteld om mensen te wijzen op de gevaren en tips te geven om de gevolgen van brand en rook tegen te gaan. Daarin spelen deuren namelijk een cruciale rol.

Lees meer
Berkvens Zwart bij verkooppunten beschikbaar! Geplaatst op 1-9-2020

Berkvens Zwart, onze nieuwe collectie mat zwarte deuren, kozijnen en bijpassend hang- en sluitwerk is vanaf vandaag beschikbaar bij onze verkooppunten!

Lees meer