Koperskeuze

Deuren zijn ontzettend bepalend voor de sfeer in een woning. Daar zal de koper van een nieuwbouwwoning exact zo over denken. Met mijndeur.nl willen we deze keuzes leuker, makkelijker en visueler maken. Voor zowel koper als aannemer!

De vernieuwde website mijndeur.nl is kavelspecifiek en laat kopers van nieuwbouwwoningen nog eenvoudiger deursets in hun nieuwe woning samenstellen. Zeer gebruiksvriendelijk, dankzij een unieke deurenconfigurator. Hiermee worden kopers door hun nieuwe woning begeleid en zien zij alle mogelijke keuzes in realtime gegenereerde 3D afbeeldingen. Ook hebben we deurpakketten samengesteld waarmee we het voor alle partijen nog gebruiksvriendelijker maken.

Meer weten?

Heeft u een nieuw koperskeuze project dan maken wij graag een afspraak om stapsgewijs de nieuwe versie door te nemen. Neem in verband met de nieuwe werkwijze minimaal 6 weken voor de gewenste livegang contact met ons op.

Mail koperskeuze

Bekijk de introvideo van mijndeur.nl of test het zelf

Kopers ontvangen allemaal een persoonlijke mijndeur.nl omgeving. Daar kunnen zij, naast het doorgeven van de keuzes, zich ook laten inspireren door de diverse woonstijlen: Modern & Vrij, Hip & Trendy, Landelijk & Eigen en Klassiek & Rijk. De mogelijkheden zijn eindeloos en de koper kan spelen met verschillende combinaties totdat deuren, kozijnen en garnituren gevonden zijn, die perfect aansluiten bij zijn of haar interieur.

Nieuwsgierig hoe dit proces in zijn werk gaat? Bekijk de animatie hiernaast of neem een kijkje in onze testomgeving: bekijk de testomgeving.

Koperskeuze tool mijndeur.nl bekroond met Dutch Interactive Award!

Berkvens Deursystemen won donderdag 27 juni jongstleden tijdens de uitreiking van de Dutch Interactive Awards (DIA) 2019 de gouden award in de categorie B2B Commerce. Berkvens ontving deze prijs, samen met partners Intracto en 3Dimerce, voor het compleet vernieuwde koperskeuzeplatform mijndeur.nl. De Dutch Interactive Awards zijn dé Nederlandse prijzen voor het allerbeste op het gebied van online marketing.

Oordeel van de jury
"In een categorie met een grote variatie aan werk, springt deze er echt uit. In de B2B wereld gaat het om waarde creëren voor de hele keten en dit slaagt hier bijzonder goed in, zo bewijzen de cijfers. Het businessprobleem is omgevormd tot gemaksmoment en een uitgelezen kans voor upselling. En ook in technische zin is het zeer makkelijk om andere partijen aan te sluiten wat veel hoop biedt voor de toekomst.” Een gouden case!

Dutch interactive awards winnaar

Deurpakketten met een eenvoudig keuzeproces


We hebben mijndeur.nl namelijk uitgebreid met deurpakketten om het keuzeproces zo leuk en eenvoudig mogelijk te maken voor u als aannemer, maar ook voor de kopers van de nieuwbouwwoningen. We hebben 10 pakketten samengesteld, variërend van enkel een aanpassing van garnituur tot luxe deuren en houten kozijnen voor alle sparingen. Als aannemer/kopersbegeleider kunt u ervoor kiezen om bij nieuwe projecten minimaal 1 of maximaal 3 pakketten te selecteren. Elk onderdeel in het pakket kan door de koper nog worden gewijzigd, zodat ze de deuren vinden die helemaal aansluiten bij hun wensen. Wanneer de koper graag elk onderdeel helemaal zelf samen wil stellen, kan dat natuurlijk ook!

Bij nieuwe projecten kunt u als aannemer er dus voor kiezen om minimaal 1 of maximaal 3 deurpakketten te selecteren, welke het beste aansluiten bij het niveau van uw kopers. Voor de koper worden deze geselecteerde pakketten op de homepagina naast elkaar getoond onder het basispakket. Wanneer u als aannemer ervoor kiest om geen deurpakketten te selecteren, dan worden automatisch de 3 door Berkvens aanbevolen deurpakketten geselecteerd.

Koppelingen met andere platforms

De koppeling met volgjewoning is nu nog verder uitgebreid. Waar er voorheen vooral gemak was voor de kopers dankzij de koppeling met volgjewoning, wordt het nu ook voor u als aannemer/kopersbegeleider gemakkelijker gemaakt. Werkt u met volgjewoning? Dan zorgt onze koppeling er vanaf nu voor dat de gegevens van de kopers uit volgjewoning door worden gezet naar mijndeur.nl en ook direct aan het juiste bouwnummer worden gekoppeld. Ook voor homeDNA werkt de koppeling op deze manier en worden alle gegevens uit homeDNA gehaald en gekoppeld aan het juiste bouwnummer.

Kopers importeren via Excel
Werkt u niet met homeDNA of volgjewoning? Ook dan wordt het importeren en koppelen van de kopers makkelijker voor u als aannemer/kopersbegeleider. Wanneer u in de aannemersomgeving bij het project naar het tabblad ‘kopers’ gaat, kunt u vervolgens klikken op de knop ‘kopers importeren vanuit Excel’. Download het sjabloon en vul de namen van de kopers achter de desbetreffende bouwnummers in. Vervolgens worden de kopers direct aan de juiste bouwnummers gekoppeld en bespaart u tijd!

Volgjewoning en HomeDNA logo

Online inplannen showroombezoek

Natuurlijk doen we ons best om de 3D-beelden zo duidelijk mogelijk over te laten komen, maar we begrijpen dat er kopers zijn die de deuren, kozijnen en het garnituur toch in het echt willen zien. Daarvoor hebben we onze showroom in Someren en bij Het Woonlab in Barendrecht. Regelmatig komen kopers op afspraak bij ons langs. Vanaf nu is het voor de kopers ook mogelijk om deze afspraak online via mijndeur.nl in te plannen. Mocht u liever niet willen dat een showroombezoek wordt aangeboden bij de kopers, dan kunt u dat via ‘Project instellingen’ heel eenvoudig per project uitzetten.

Deuren showroom bij Berkvens te Someren

Meer weten over onze afdeling Koperskeuze?

Hebt u een nieuw koperskeuze project dan maken wij graag een afspraak om stapsgewijs de nieuwe versie door te nemen. Neem in verband met de nieuwe werkwijze minimaal 6 weken voor de gewenste livegang contact op met koperskeuze@berkvens.nl