Verkooppunten

Het assortiment kan per verkooppunt verschillen. Neem vooraf contact op met desbetreffend verkooppunt om te vragen of het door u gewenste product door hen wordt aangeboden.

De beschikbaarheid van Verdi, onze plafondhoge deuren en kozijnen, kunt u per vestiging bekijken. Wanneer Verdi beschikbaar is, staat dit weergegeven op de detailpagina van het verkooppunt.


Complete Berkvens lakdeuren collectie voor de handel

Let op: het assortiment kan per verkooppunt verschillen. Neem vooraf contact op met desbetreffend verkooppunt om te vragen of het door u gewenste product door hen wordt aangeboden.

Wij kijken altijd naar de wereld om ons heen, welke ontwikkelingen er plaatsvinden en welke trends actueel zijn. Met dit in gedachte passen we onze producten hierop aan en hebben we een uitgebreid en compleet aanbod aan stijldeuren passend in ieder interieur! Met de uitgebreide keuzes aan verschillende modellen, maten en uitvoeringen kunnen altijd de perfecte deuren voor een interieur worden gekozen.

Een deur maakt steeds meer onderdeel uit van het interieur. Net als vloeren en meubels dragen deuren bij aan de persoonlijke uitstraling van een woning. Een deur doet iets met de woning. Maak daarom kennis met de stijlvolle lakdeuren van Berkvens, passend in ieder interieur. Het juiste accent en het gewenste effect in elke ruimte, authentiek en stijlvol. Ontdek de vele mogelijkheden combineer, accentueer of nuanceer. Beslis zelf om tot de perfecte woning te komen!

Download de brochure hier.

Cover Berkvens lakdeuren collectie handel

Bezoek onze webshop

Berkvens heeft haar eigen webshop. Via deze webshop is het mogelijk om losse onderdelen te bestellen voor uw deuren en kozijnen. Denk hierbij aan scharnieren maar ook aan kleinere onderdelen zoals sluitplaatjes. Deze onderdelen kunnen aan vervanging toe zijn en via onze webshop kunt u gemakkelijk nieuwe onderdelen kopen. Het is alleen mogelijk om losse onderdelen via de webshop te bestellen. 

Benieuwd welke onderdelen Berkvens verkoopt? Klik hier om de webshop te bekijken.

Bezoek de Berkvensshop