mijndeur.nl

Deuren zijn ontzettend bepalend voor de sfeer in een woning. Daar zal de koper van een nieuwbouwwoning exact zo over denken. Met mijndeur.nl willen we deze keuzes leuker, makkelijker en visueler maken. Voor zowel koper als aannemer!

In 4 stappen nieuwe deuren!

Bij het inrichten van een huis wordt misschien niet meteen gedacht aan binnendeuren, maar binnendeuren zijn ontzettend bepalend voor de sfeer van een huis. Heel eenvoudig laten we stapsgewijs zien welke mogelijkheden er zijn en welke binnendeuren passen in welke interieurstijl.

  1. Start: Maak gemakkelijk meerdere samenstellingen. Geef elke combinatie een eigen naam en vergelijk ze met elkaar.
  2. Kies een deur: Kies de binnendeur die gewijzigd moet worden. U hebt keuze uit verschillende deurmodellen, deurkozijnen, klinken, kleuren en panelen. Zo verandert u élke deur naar eigen smaak.
  3. Bestel: Ontvang het besteloverzicht. De aannemer controleert de bestelling en plaatst de order bij Berkvens.
  4. Klaar: De gekozen binnendeuren worden voor oplevering in de nieuwe woning geplaatst.

Deurpakketten met een eenvoudig keuzeproces

Mijndeur.nl is uitgebreid met deurpakketten. We hebben 10 pakketten samengesteld, waarbij de aannemer bepaald uit hoeveel pakketten jij als koper kunt kiezen (tussen 1-3 pakketten). Voor de koper worden deze geselecteerde pakketten op de homepagina getoond onder het basispakket. Elk onderdeel in het pakket kan nog gewijzigd worden, zodat je de perfecte deuren vindt voor jouw nieuwe woning!

Uitgebreid assortiment

De stijldeuren Berkolux hebben een upgrade gehad en spelen nu nog beter in op interieurtrends en stijlen van hedendaagse woningen. De bewerking van de deuren is nog subtieler waardoor glas en panelen een eenheid vormen met de binnendeur.

Berkvens wint Dutch Interactive Award 2019

Test het zelf

Ben je benieuwd hoe dit er voor jou uitziet? Neem dan een kijkje in de testomgeving via: bekijk de testomgeving. Veel bestelplezier!

Ga naar mijndeur.nl