Totaaloplossingen voor de woningbouw

Bouwprojecten worden steeds complexer en veronderstellen specialistische inbreng vanuit een toenemend aantal disciplines. Dat geldt zeker voor de woningbouw. Vakwerk en productkwaliteit alleen zijn niet langer voldoende om een project tot een succes te maken. Men wenst ontzorging en gemak. Beheersing van bouwproces en bouwkosten is cruciaal. De bouw dient rekening te houden met functionele en esthetische eisen van zowel opdrachtgevers als bewoners. Men wil zekerheid dat op alle fronten wordt voldaan aan geldende regels en normen, ook met betrekking tot duurzaamheid en belasting van het milieu. Kortom, er wordt méér verwacht van de samenwerkende partijen. En dat is precies wat Berkvens biedt. Toegang tot meer.

Berkvens is specialist op het gebied van binnendeuren, kozijnen en schuifdeursystemen. Toonaangevend in de woningbouw, met een zeer uitgebreid assortiment producten van topkwaliteit, afgestemd op dit specifieke marktsegment. Afgestemd ook op een diversiteit aan projecten, die allemaal hun eigen oplossingen vragen. Berkvens biedt die oplossingen, in de vorm van deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk. Inclusief montage en een reeks innovatieve serviceconcepten die bijdragen aan een optimale beheersing van het bouwproces. Op maat ontwikkeld en ingevuld voor woningbouwverenigingen, architecten en adviseurs, aannemers, opdrachtgevers en distributeurs.

Antwoord niet gevonden? Bekijk dan onze veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen

Stijl/lakdeuren voor woningbouwverenigingen

Duurzaam, snel en zonder overlast
Berkvens biedt woningbouwverenigingen op meerdere niveaus toegevoegde waarde. Op productniveau bijvoorbeeld, in de vorm van bijzonder duurzame en onderhoudsvriendelijke deuren en stalen kozijnen met een lange levensduur. Binnen tien minuten gemonteerd. Dat komt niet alleen het tempo van het bouwproces ten goede. Het betekent ook dat bewoners bij grootschalig onderhoud minimale overlast ondervinden.

Efficiënte logistiek
De soepele voortgang van de bouwstroom bij omvangrijke renovatieprojecten, wordt door het serviceconcept Logicon gegarandeerd. Alle materialen worden just in time aangeleverd in een container, beladen op volgorde waarin de verschillende woningen worden aangepakt. Daarmee kunnen onze monteurs zich exact voegen naar de planning en het tempo van de voorgaande en navolgende disciplines. Via dit concept bieden we de mogelijkheid om oude deuren mee terug te nemen. Bestaand hang- en sluitwerk kan desgewenst op kostenefficiënte en duurzame wijze worden hergebruikt.

Ook bij mutatieonderhoud
Ook bij mutatieonderhoud voorziet Berkvens in een efficiënte en makkelijke oplossing. We werken met een netwerk van voorraadhoudende dealers, strategisch gespreid over het land. Van daaruit worden de gevraagde deuren en het hang- en sluitwerk zeer snel geleverd. Ook wanneer het om kleinere aantallen gaat. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan zorgen wij ervoor dat de dealer het zo snel mogelijk in huis heeft.

Meer over Logicon

Container volgens Logicon ingericht

Stijl/lakdeuren voor architecten en adviseurs

Ondersteuning, persoonlijk en online
Onze totaaloplossing reikt verder dan een deur die qua kleurstelling en uitstraling aansluit bij de beeldkwaliteit van uw ontwerp en die beantwoordt aan de geldende normen. Wij ondersteunen u ook in het selectieproces en bij het opstellen van het bestek. Op onze website vindt u via een slimme zoekfunctionaliteit heel gemakkelijk uw weg door het uitgebreide assortiment, tot precies het product dat u zoekt. Inclusief alle technische tekeningen en maatvoeringen die u nodig heeft. En met heldere bestekteksten die u in diverse formaten kunt downloaden. Op het moment dat u dat uitkomt en snel.

Functioneel en esthetisch
Of het nu gaat om een stompe luxe stijldeur, een vlakke gelakte opdekdeur of een speciale geluidwerende deur/kozijncombinatie. Om een strak en modern interieur of een warme, meer landelijke ambiance. Om een kleinschalig prestigieus project of een grootschalig project op een uitbreidingslocatie. Berkvens biedt de architect of adviseur een passend advies. In functionele én esthetische zin.

Bekijk ons assortiment deuren

Detailfoto van deur met deurbeslag

Stijl/lakdeuren voor aannemers

Meegaand in de bouwstroom
Als aannemer verwacht u een kwalitatief perfect product voor een concurrerende prijs. Maar u wilt meer. U wilt dat het gehele bouwproces soepel verloopt. Zonder haperingen. En zonder dat u daar naar om hoeft te zien. Berkvens biedt u een totaaloplossing die zich naadloos voegt in de bouwstroom. Die zonder oponthoud, maar wel met de noodzakelijke flexibiliteit, aansluit bij de disciplines die de montage van deuren en kozijnen voorafgaan en volgen. Daarom zijn we bij voorkeur al in een vroege fase bij het bouwproces betrokken. Daar waar nog inefficiency te elimineren valt en wellicht snellere, betere of meer voordelige alternatieven zijn aan te dragen.

Alle zorg uit handen
We zorgen voor een uitgekiende aanvoer van producten, just in time, in containers die beladen zijn in volgorde van de af te bouwen woningen. We zorgen voor snelle montage, zonder rommel, zonder overlast. We zorgen voor afvoer van oude materialen en verpakkingen. We zorgen voor slimme serviceconcepten die het u makkelijk maken bij het bestellen, bij klantkeuzebegeleiding, bij administratieve verwerking en financiële beheersing van meer- en minderwerk. Opdat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Deur doorkijkje naar de gang

Stijl/lakdeuren voor handelspartners

Informatie en training
Veel faalkosten in de bouw kunnen worden voorkomen door het maken van de juiste keuzes. Zeker wanneer het gaat om complexe deur/kozijnoplossingen, waarbij wet- en regelgeving rondom bijvoorbeeld brandvertraging en geluidwerendheid een rol spelen. Via gerichte trainingen en heldere documentatie voorzien we u van alle kennis die u nodig heeft om aannemers, afbouwers en andere klanten deskundig voor te lichten en te adviseren en daarmee zelfstandig projecten te managen.

Geselecteerde dealers
Naast rechtstreekse belevering van projecten werkt Berkvens samen met een beperkt aantal handelspartners, strategisch verspreid door het land. Partners die wij onderscheidend vermogen bieden, door samenwerking die gericht is op maximale service aan hun afnemers.

Slim voorraadbeheer
De samenwerking met onze handelspartners is sterk gericht op een zo efficiënt mogelijk voorraadbeheer. Onze bedrijfsprocessen zijn zodanig ingericht, dat we zeer snel kunnen leveren. Daardoor kunt u uw klanten een optimale servicegraad bieden, met een hoge omloopsnelheid van voorraden.

Bekijk onze verkooppunten

Keuken met kokende mensen