Berkvens zwart

Onze nieuwe lijn mat zwarte deuren en kozijnen Bekijk modellen

Berkvens zwart: volledige set met industriële look

Of er nu gekozen wordt voor een luxe uitstraling of een industrieel interieur, een donkere kleur als tegenhanger in een licht interieur tovert de deur om tot een echte blikvanger. De nieuwe lijn mat zwarte deuren is zeer geschikt voor een industrieel en strak interieur en creëert een persoonlijke en eigen stijl in de woning. Kies voor een volledig set bestaande uit een deur, kozijn en hang- en sluitwerk afgewerkt in mat zwart voor een robuuste uitstraling. Berkvens Zwart past bij iedere woonstijl in ieder interieur. Kiest u voor onze Berkolight, of toch liever de plafondhoge uitvoering Verdi Light?

Berkvens Zwart is verkrijgbaar via een van onze verkooppunten

Berkolight & Verdi Light binnendeuren

Deze prachtige glasdeuren passen in een stoer en industrieel huis en doen het ook goed als eyecatcher in een modern of basic interieur. En het verrassende is: dit zijn deuren van hout! De industriële deur heeft smalle stijlen, waardoor er veel licht naar binnen valt. Zo blijf je contact houden met de rest van je huis en oogt de ruimte groter.

  • Berkolight
  • Verdi Light

Zwarte kozijnen: Berdo en Verdi

Een zwarte deur gecombineerd met een zwart kozijn oogt robuust. Dit maakt het zeer geschikt in een industrieel en strak interieur. Door de luxe uitstraling en door de verschillende modellen is er voor iedere woonstijl een passende combinatie in mat zwart beschikbaar. Zowel voor de plafondhoge Verdi deuren als de Berklon en Berkoline deuren kan gekozen worden voor bijpassende mat zwart afgewerkte kozijnen.

  • Verdi RZ opdek
  • Verdi Wood RZ
  • Berdo RZ opdek

Hang- & sluitwerk

Maak uw deurset compleet met het in zwart uitgevoerde hang- en sluitwerk van Berkvens. Exclusief voor onze zwarte deursets Berkolight en Verdi Light (niet beschikbaar voor losse verkoop).

Deurbeslag

De finishing touch voor elke deur. Een uitgebreid assortiment zwart deurbeslag. Wederom exclusief voor onze Berkolight en Verdi Light deursets.