Omnia: het totaal telt!

Binnendeuren, kozijnen, hang- & sluitwerk en montage in één concept

Op basis van de gewenste en benodigde functionaliteiten van de deuren stellen wij de meest optimale oplossing aan u voor. Hierbij wordt onder andere gekeken naar gebruiksfuncties, compartimentseisen en overige eisen en normeringen. In een vroeg stadium worden de elementen ingemeten en voeren wij noodzakelijk kozijnbewerkingen uit. Het hang- en sluitwerkpakket dat compleet past bij de gekozen functionaliteit wordt met de deur geleverd. Uiteindelijk wordt het complete bewerkte element als een meubelstuk in uw bouw geplaatst. Omnia bespaart daarmee ruimte en tijd op uw bouwplaats. Coördinatie op uw bouwplaats is overbodig en overlast en faalkosten worden tot het absolute minimum beperkt.
 

Omnia binnen de utiliteitsbouw en woningbouw

Of u nu op zoek bent naar een brandwerende, rookwerende, geluidwerende en/of inbraakwerende deur. Ook binnen ons Omnia concept bieden wij functionele HPL deuren aan welke voldoen aan uw wensen en passen binnen de eisen van het bouwbesluit. Door te kiezen voor een van onze deur- kozijn combinaties met GND-zekerheidsklasse®, kiest u voor deuren en kozijnen die zonder verdere bewerking toepasbaar zijn in de bouw. Een keuze voor zekerheid én gemak.

Berkvens brandwerend icoon Berkvens geluidwerend icoon Berkvens rookwerend icoon Berkvens inbraakwerend icoon

Berkvens vochtwerend icoon Berkvens stralingwerend icoon Berkvens kogelwerend icoon
 

Eén complete set

Berkvens Omnia is binnendeuren, kozijnen, hang- en sluitwerk en montage in één. Zo kunt u kiezen voor houten of stalen kozijnen, in de uitvoeringen opdek of stomp. Al uw woningtoegangsdeuren, in één complete set, volgens de laatste eisen. Met dank aan Digipro, maatvoering en maatvoeringsanalyse, geen nabewerking meer op de bouw. Kozijn, deur en hang- & sluitwerk zijn perfect op elkaar afgestemd.

Berkvens Berkopal binnendeuren

Hang- & sluitwerk

Krozingen van scharnieren en sluitplaten worden al vóór het inmeten aangebracht, en kunnen dus in het productieproces worden meegenomen. Alle bewerkingen, zoals frezingen en boringen, worden conform certificaten en/of volgens voorschrift van de hang- en sluitwerk fabrikant en eventuele BRL’s industrieel in de fabriek verwerkt in plaats van op ambachtelijke wijze op de bouwplaats.

Voldoet aan de wens van de opdrachtgever én wet- en regelgeving

Met Omnia gaan we samen integraal specificeren. Dus geen zorgen meer over brand- en vluchtnormen (6069 en EN1634-1/ EN-1125 en EN-179). Of de kozijnsoort met betrekking tot deurtype, -gewicht, gebruiksintensiteit en functionaliteit. In combinatie met het juiste deurbeslag  (EN-1906 in klasse 3 of zelfs 4).