Bezoek onze showroom op afspraak

We begrijpen dat sommige kopers de deuren, kozijnen en het garnituur graag in het echt willen ervaren. Daarom hebben we onze showroom in Someren geopend, waar we kopers op afspraak ontvangen. En goed nieuws! Vanaf nu kunnen kopers ook online via mijndeur.nl een virtueel of fysiek showroombezoek inplannen, op een moment dat jou het beste uitkomt.

Ben je klaar om jouw ideale woning te creëren? We kijken ernaar uit om samen met jou de perfecte deuren te vinden voor jouw droomwoning!

Berkvens nodigt je graag uit om haar grootste fabrieksshowroom te bezoeken, gelegen in Someren. Hier kun je een uitgebreide collectie deuren bekijken en inspiratie opdoen voor jouw woningproject. Onze showroom biedt een breed scala aan deurontwerpen en -stijlen, zodat je de perfecte deuren kunt vinden die bij jouw wensen en smaak passen.

Onze showroom is ontworpen om jou een echte beleving te bieden. Loop door de showroom en ontdek de diverse deurmaterialen, kleuren, en afwerkingen. Of je nu op zoek bent naar moderne minimalistische deuren, klassieke houten deuren of trendy industriële designs, bij Berkvens vind je het allemaal.

 

Ontdek het gemak van de deurenconfigurator

Kun je niet wachten tot je onze showroom kunt bezoeken? Geen zorgen! Laat je inspireren door onze deurenconfigurator, waarmee je vanuit het comfort van je eigen huis verschillende deurcombinaties kunt bekijken en ontwerpen. Via mijndeur.nl maak je simpel digitaal jouw afspraak om vervolgens onze showroom te kunnen bezoeken. Kopers die zijn uitgenodigd voor mijndeur.nl kunnen de showrooms van Berkvens vinden op het hiernaast getoonde adres.

 

Externe showrooms

Homestudios in Utrecht

Homestudios in Utrecht is de externe showroom van Berkvens! Hier kun je onze meest verkochte deurmodellen in verdiepingshoge uitvoering bewonderen. Wij nodigen je uit om ons op woensdagen te bezoeken voor een inspirerende ervaring. Ontdek de prachtige deuren die perfect passen bij jouw stijl en wensen.

 

Het Woonlab - Barendrecht

Het Woonlab in Barendrecht verwelkomt je als de externe showroom van Berkvens. Laat je inspireren door diverse designs en stijlen, en ontdek de deuren die perfect passen bij jouw woning en smaak. Kom langs en ervaar zelf onze prachtige collectie bij Het Woonlab in Barendrecht!

 

Ben je niet aangesloten via mijndeur.nl en wil je als particulier producten bij ons afnemen? Dit is helaas niet mogelijk via onze showroom. Wel kun je terecht bij een van onze verkooppunten. Vind het dichtsbijzijnde verkooppunt bij jou in de buurt via onderstaande button.

SHOWROOM SOMEREN - BERKVENS

Uitsluitend geopend tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag. Neem voor een bezoek contact met ons op om jouw afspraak te plannen.

Broekstraat 1
5711 CT Someren
Nederland

T: +31 (0)493 44 14 24
E: koperskeuze@berkvens.nl

 

Showroom Utrecht - Homestudios

Uitsluitend geopend op woensdagen. Neem voor een bezoek contact met ons op om jouw afspraak te plannen.

Proostwetering 31
3543 AB Utrecht
Nederland

T: +31 (0)493 44 14 24
E: koperskeuze@berkvens.nl

 

Showroom Barendrecht - Het Woonlab

Uitsluitend geopend op vrijdagen. Neem voor een bezoek contact met ons op om jouw afspraak te plannen.

Pesetastraat 36
2991 XT Barendrecht
Nederland

T: +31 (0)493 44 14 24
E: koperskeuze@berkvens.nl