Berkvens Servicedesk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij een lijst opgesteld met veelgestelde vragen om u zo sneller te kunnen helpen met uw vraag. Mocht uw vraag hiermee toch niet beantwoord zijn, dan kunt u een keuze maken uit onderstaande contactmogelijkheden.
 

Technische of verkoopgerelateerde informatie

Voor technische vragen of verkoopgerelateerde informatie kunt u terecht bij Sales Support te bereiken via: 0493 – 499 111.
 

Bijbestellingen

Voor bijbestellingen kunt u contact opnemen met de afdeling Orderhandling: 0493 – 499 111.

Wij doen ons uiterste best om kwaliteit te leveren en afspraken na te komen. Desondanks kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en/of dienstverlening. U kunt dit kenbaar maken via de Serviceafdeling door het serviceformulier in te vullen en toe te sturen via e-mail of fax.
 

Serviceaanvragen

Voor een snelle afwikkeling van uw aanvraag, verzoeken wij u het serviceformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij kunnen alleen serviceaanvragen in behandeling nemen waarvan wij een ingevuld serviceformulier hebben ontvangen.

Mocht u na het invullen van het serviceformulier nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via e-mail: service@berkvens.nl.
 

Particulieren

Berkvens levert niet rechtstreeks aan particulieren. U kunt uw klacht daarom melden via de aannemer, bouwmaatschappij of handelaar die uw deuren en kozijnen van Berkvens geleverd heeft. Hartelijk dank voor uw medewerking!
 

Download hieronder het service formulier:

Algemene contactgegevens

Kanaaldijk Noord 24
5711 CS Someren
Nederland

Postbus 2
5710 AA Someren
Nederland

KVK-nummer: 17021256
BTW-nummer: NL.8079.02.311.B.01

T: +31 (0)493 49 91 11
E: info@berkvens.nl