Berkvens Servicedesk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij een lijst opgesteld met veelgestelde vragen om u zo sneller te kunnen helpen met uw vraag. Mocht uw vraag hiermee toch niet beantwoord zijn, dan kunt u een keuze maken uit onderstaande contactmogelijkheden.
 

Technische of verkoopgerelateerde informatie

Voor technische of verkoopgerelateerde informatie kunt u terecht bij de afdeling Sales Support: 0493 49 91 11.
 

Bijbestellingen

Voor bijbestellingen kunt u contact opnemen met de afdeling Orderhandling: 0493 49 91 11.
 

Particulieren

Berkvens levert niet rechtstreeks aan particulieren. Heeft u vragen over de aanschaf Berkvens producten? Neem dan contact op met een van onze verkooppunten. Heeft u vragen of een klacht over uw deuren dan kunt u contact opnemen met het bedrijf dat uw deuren geleverd heeft of kijk bij de veelgestelde vragen
 

Webshop

Met de webshop van Berkvens is het mogelijk om losse onderdelen te kopen voor uw deuren en kozijnen. Denk hierbij aan paumelles, scharnieren, sloten en andere diversen onderdelen die u nodig heeft voor het plaatsen van kozijnen en deuren. Deze onderdelen kunnen aan vervanging toe zijn en via onze webshop kunt u gemakkelijk nieuwe onderdelen kopen. Per productcategorie delen wij handige informatie die u helpt bij het plaatsen of vervangen van onderdelen aan uw huidige deur en kozijnen. Het is alleen mogelijk om de losse onderdelen te bestellen via onze webshop en niet via de website. Benieuwd welke onderdelen Berkvens verkoopt? Klik dan hier om de webshop te bekijken.
 

Serviceaanvragen

Wij doen ons uiterste best om kwaliteit te leveren en afspraken na te komen. Desondanks kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en/of dienstverlening. U kunt dit kenbaar maken via de Serviceafdeling door het serviceformulier in te vullen en toe te sturen via e-mail.

Voor een snelle afwikkeling van uw aanvraag, verzoeken wij u het serviceformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij kunnen alleen serviceaanvragen in behandeling nemen waarvan wij een ingevuld serviceformulier hebben ontvangen.

Mocht u na het invullen van het serviceformulier nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via e-mail: service@berkvens.nl.
 

Algemene contactgegevens

Kanaaldijk Noord 24
5711 CS Someren
Nederland

Postbus 2
5710 AA Someren
Nederland

KVK-nummer: 17021256
BTW-nummer: NL.8079.02.311.B.01

T: +31 (0)493 49 91 11
E: info@berkvens.nl