Berkvens Servicedesk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij een lijst opgesteld met veelgestelde vragen om u zo sneller te kunnen helpen met uw vraag. Mocht uw vraag hiermee toch niet beantwoord zijn, dan kunt u een keuze maken uit onderstaande contactmogelijkheden.
 

Technische of verkoopgerelateerde informatie

Voor technische of verkoopgerelateerde informatie kunt u terecht bij Sales Support: 0493 49 91 11.
 

Bijbestellingen

Voor bijbestellingen kunt u contact opnemen met de afdeling Orderhandling: 0493 49 91 11.
 

Particulieren

Berkvens levert niet rechtstreeks aan particulieren. U kunt uw klacht daarom melden via de aannemer, bouwmaatschappij of handelaar die uw deuren en kozijnen van Berkvens geleverd heeft.
 

Serviceaanvragen

Wij doen ons uiterste best om kwaliteit te leveren en afspraken na te komen. Desondanks kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en/of dienstverlening. U kunt dit kenbaar maken via de Serviceafdeling door het serviceformulier in te vullen en toe te sturen via e-mail.

Voor een snelle afwikkeling van uw aanvraag, verzoeken wij u het serviceformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij kunnen alleen serviceaanvragen in behandeling nemen waarvan wij een ingevuld serviceformulier hebben ontvangen.

Mocht u na het invullen van het serviceformulier nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via e-mail: service@berkvens.nl.
 

Download serviceformulieren

Algemene contactgegevens

Kanaaldijk Noord 24
5711 CS Someren
Nederland

Postbus 2
5710 AA Someren
Nederland

KVK-nummer: 17021256
BTW-nummer: NL.8079.02.311.B.01

T: +31 (0)493 49 91 11
E: info@berkvens.nl