Berkvens ambieert de sterkst vernieuwende totaalaanbieder te zijn van mooie, functionele en duurzame binnentoegangsoplossingen, in de segmenten woningbouw en utiliteitsbouw. We zijn oprecht gedreven door duurzame samenwerking met alle schakels in de keten, gericht op continu verbeteren in het belang van gebruikers. Onze producten zijn binnendeur-kozijncombinaties, die we zelf monteren in de bouw, vlak vóór de oplevering. We hebben daarnaast veel unieke serviceconcepten, om alle schakels in de bouwketen te ontzorgen.

Wat Berkvens aan uw project wil bijdragen – betere procesbeheersing, reductie van faalkosten en verhoging van efficiency – streven we ook intern na. In onze drie moderne fabrieken wordt fors geïnvesteerd in verduurzaming en innovatie van onze producten. De oplossingen van Berkvens passen perfect binnen de filosofie van duurzaam bouwen.

Contact

Kanaaldijk Noord 24
5711 CS Someren
Nederland

T: +31 (0)493 49 91 11
E: info@berkvens.nl

Over Berkvens

Berkvens is een modern en middelgroot bedrijf, dat binnendeursystemen ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt, produceert en monteert. Het productieproces kenmerkt zich door een hoge mate van automatisering. Het bedrijf biedt klanten een totaaloplossing. Berkvens is dé specialist op het gebied van binnendeuren, binnendeurkozijnen en schuifdeursystemen. Een betrokken partner met actuele kennis van de markt en regelgeving en vergaand inzicht in de behoeften van ontwerpers, bouwers en gebruikers. Op basis daarvan bieden we de segmenten woningbouw en utiliteitsbouw exact de oplossingen die nodig zijn. Op elke vraag het juiste antwoord.

Ga naar onze digitale rondleiding

Toegang tot morgen

Een omgeving waarin mensen wonen of werken, ontmoeten of ontspannen, dient met zorg te worden gerealiseerd. Sfeer, uitstraling en comfort zijn van belang. In ieder geval functionaliteit en gemak. Duurzaamheid verdient onze toenemende aandacht, want we willen graag dat onze deuren en kozijnen generaties lang mee gaan. En bovenal vinden we veiligheid belangrijk. Voor al deze aspecten is de keuze van binnendeuren en kozijnen in hoge mate bepalend. Opdrachtgevers en ontwikkelaars. Woningbouwverenigingen en zorginstellingen. Architecten en aannemers. Wederverkopers en consumenten. Berkvens biedt de bouwkolom als duurzame totaaloplosser toegang tot morgen.

Berkvens pand in Someren

Onze kernwaarden

Om samen de beste te kunnen zijn, staan deze vier kernwaarden centraal binnen Berkvens: samen-werken, professioneel handelen, verantwoordelijkheid pakken en resultaat behalen. We streven naar het beste resultaat in een goede en professionele werksfeer. Ons bedrijf is georganiseerd in verschillende business units en alle schakels in de keten werken integraal samen. Overleggen doen we met focus. Collega’s hebben hoogfrequent invloed op de werkzaamheden via deelname aan focusoverleg aan verbeterborden. Continu verbeteren en innoveren zit in ons DNA. We streven er naar om een 9+ organisatie te worden, waarbij we samen gaan voor loyale, in plaats van alleen tevreden klanten.

Berkvens 85 jaar

Als klein meisje moest ze van haar vader Piet Berkvens een avond lang over de honingraatvulling lopen, om te testen of deze stevig genoeg zou zijn als vulling voor in binnendeuren. Mevrouw Van Dooren heeft de hoofdrol in dit eerste jubileumfilmpje in een mooie reeks. Tien jaar geleden bij het samenstellen van het jubileumboek kwamen we er achter dat Berkvens niet 60, maar al 75 jaar bestond. Maar hoe is het eigenlijk begonnen?

Berkvens 85 jaar!