Berkvens, Toegang tot morgen

 

Elke ruimte heeft zo zijn eigen specifieke functie en betekenis. En al die betekenissen zijn verzegeld met een deur. Open, dicht of op een kier; de deur maakt een ruimte tot wat het is. Bij Berkvens creëren, produceren en monteren wij complete deurconcepten en begrijpen we als geen ander dat de deur een ruimte kan verrijken. Zowel functioneel, esthetisch als gevoelsmatig. Door continu vol passie te werken aan het vernieuwen en verbeteren van onze deurconcepten, weten we onze klanten keer op keer te enthousiasmeren.

Berkvens wil als frontrunner meebouwen aan een wereld waarin iedereen een goed leven heeft, binnen de natuurlijke grenzen van de planeet. Dit kan alleen wanneer wij dit verankeren tot in de vezels en wortels van onze processen. Wij zien dit dan ook niet als een project, met een begin en eind, maar als een continu proces waarin we streven naar minimaal CO2 neutraliteit en zero waste. Samen pakken we de verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties.

Hoofdkantoor

Kanaaldijk Noord 24
5711 CS Someren
Nederland

T: +31 (0)493 49 91 11
E: info@berkvens.nl

Showroom Someren

Broekstraat 1
5711 CT Someren
Nederland

T: +31 (0)493 49 91 11
E: koperskeuze@berkvens.nl

Over Berkvens

Berkvens is een Nederlands maakbedrijf in hart en nieren. Ook na bijna een eeuw actief te zijn, zijn wij nog iedere dag aan het verbeteren en vernieuwen. Ondernemerschap en innovatie stromen bij ons door de aderen. Wij willen voorop lopen, en daarom blijven we verrassen in alles wat we doen. Niet alleen bij de productie, verkoop en oplevering maar ook bij het ontwikkelen van nieuwe deurconcepten. Alles onder één dak.

Ga naar onze digitale rondleiding

Toegang tot morgen

Een omgeving waarin mensen wonen of werken, ontmoeten of ontspannen, dient met zorg te worden gerealiseerd. Sfeer, uitstraling en comfort zijn van belang. In ieder geval functionaliteit en gemak. Duurzaamheid verdient onze toenemende aandacht, want we willen graag dat onze deuren en kozijnen generaties lang mee gaan. En bovenal vinden we veiligheid belangrijk. Voor al deze aspecten is de keuze van binnendeuren en kozijnen in hoge mate bepalend. Opdrachtgevers en ontwikkelaars. Woningbouwverenigingen en zorginstellingen. Architecten en aannemers. Wederverkopers en consumenten. Berkvens biedt de bouwkolom als duurzame totaaloplosser toegang tot morgen.

Berkvens pand in Someren

Onze kernwaarden

Om het beste uit onze mensen en onze organisatie te halen, hebben we drie centrale kernwaarden binnen Berkvens: betrouwbaar, toegewijd en wendbaar. Zowel in relaties met medewerkers en klanten, als onze relatie met de planeet. Als familiebedrijf zijn wij respectvol naar alles en iedereen; wij doen het samen. Daar kun je ons ook op vertrouwen. Als familiebedrijf houden wij in ons denken en doen altijd de lange termijn voor ogen maar zijn we wel in staat om snel in te spelen om de wensen van onze klanten en de veranderende marktomstandigheden. We streven er naar om een 9+ organisatie te worden, waarbij we samen gaan voor loyale, in plaats van alleen tevreden klanten.

Berkvens 90 jaar

Als klein meisje moest ze van haar vader Piet Berkvens een avond lang over de honingraatvulling lopen, om te testen of deze stevig genoeg zou zijn als vulling voor in binnendeuren. Mevrouw Van Dooren heeft de hoofdrol in dit eerste jubileumfilmpje in een mooie reeks. We bestaan al 90 jaar en blikken graag toch nog even terug. Want hoe is het eigenlijk begonnen?

Berkvens 90 jaar!