Verdi

Plafondhoge deuren voor meer klasse in een woning

De deuren en kozijnen laten doorlopen tot aan het plafond is met Berkvens een betaalbare totaaloplossing. De combinatie van een afgelakte plafondhoge binnendeur met een afgesteld stalen kozijn en bijpassend garnituur, geeft élke nieuwe woning meer klasse. De hoogwaardige afgewerkte deur en strak vormgegeven kozijn, zorgen voor een luxe uitstraling van de woning en biedt bewoners een mooi design binnen handbereik. Door middel van de plafondhoge Verdi deuren kan de woning eenvoudig gepersonaliseerd worden en voegt dit tevens waarde toe vanwege de uitvoering met een rechte opdek en kozijnen met bredere stijlen. Dit leidt tot een tevreden consument en aannemer. 

  • Verkrijgbaar in enkeldeurs- of dubbeldeurs uitvoering
  • Afgewerkt met een duurzame TCS-lak

 

Innovatief en duurzaam

Innovatie en verduurzaming in de producten staan bij Berkvens voorop. Onze Verdi deurensets worden dan ook in de modernste fabrieken in Nederland geproduceerd, waar continue gewerkt wordt aan duurzame samenwerkingen met alle schakels in de keten. Hiermee streeft Berkvens om een vernieuwende totaalaanbieder van mooie, functionele binnendeurensystemen in de woning- en utiliteitsbouw te zijn.

 

Uitvoeringen

Onze Verdi deuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er ook Verdi Lux & Verdi Line deuren verkrijgbaar. Klik hieronder op een standaard Verdi uitvoering in het overzicht en bekijk alle specificaties. Verdi is beschikbaar in de kleur kristalwit, tevens zijn er een aantal Verdi deuren beschikbaar in de kleur storm.

Kristalwit Kristalwit

Storm Storm

Downloads

Verdi
Verdi
Verdi
Verdi
Verdi

Bekijken welke stijldeuren het beste

passen bij uw huis & sfeer?

Ga naar mijndeur.nl