Verdi
De nieuwe standaard

Plafondhoge deuren en kozijnen in iedere nieuwe woning

Een woning er beter uit laten zien, zonder dat het een fortuin kost? Laat de deuren en kozijnen dan doorlopen tot aan het plafond, zonder een glaspaneel boven de deur. Met Verdi is een plafondhoge deur niet langer kostbaar maatwerk, maar een betaalbare totaaloplossing. De combinatie van een afgelakte plafondhoge binnendeur met een afgesteld houten of stalen kozijn en bijpassend garnituur, geeft élke nieuwe woning meer klasse. Een groots resultaat voor een kleine prijs.

De grote meerwaarde van een plafondhoge Verdi deur voor bewoners

Bewoners ervaren het glaspaneel boven de binnendeur als storend. Dit glaspaneel verdwijnt met de plafondhoge Verdi deuren en kozijnen. De strakke vormgeving en de hoogwaardige afwerkingzorgen voor een luxe uitstraling. Verdi geeft een ruimtelijke beleving en biedt bewoners design binnen handbereik. Zeker als Verdi wordt uitgevoerd als stijldeur om nieuwbouwwoningen naar eigen smaak te personaliseren. Verdi is alleen projectmatig verkrijgbaar. Neem contact op met uw aannemer voor de mogelijkheden.

Benieuwd naar de modellen?

Bekijk alle Verdi modellen en specificaties

Verdi volgens consumenten: Hot or Not?!

Wat vinden consumenten mooier: deuren met een glaspaneel er boven of Verdi? We vroegen het ze op straat! Al veel aannemers hebben de nieuwe plafondhoge Verdi deur/kozijncombinatie besteld. Maar wat vinden consumenten eigenlijk van een deur met bovenlicht en wat vinden ze van Verdi? Waarvoor dient het glaspaneel boven de deur eigenlijk?

Berkvens Deursystemen Verdi model

Verdi voor ontwikkelaars en architecten

Vooral van architecten en consumenten horen we dat bovenlichten niet direct waarde toevoegen op esthetisch gebied. Met plafondhoge Verdi deuren uitgevoerd met een rechte opdek en kozijnen met bredere stijlen (beide standaard uitgevoerd in kristalwit), oogt de woning in de basis al rijker. Door de vlakke deur te vervangen door een stijldeur en luxer garnituur, kan de woning eenvoudig gepersonaliseerd worden en dit voegt tevens waarde toe. Niet alleen voor de architect en ontwikkelaar, maar ook voor de aannemer en consument. 

Download de verkooptekst en bestektekst voor nog meer gemak.

Voordelen voor aannemers

Het hele proces, van productie en levering tot en met montage, wordt door één partner volledig ontzorgd. Door de combinatie van productkwaliteit en procesbeheersing krijgt de aannemer de zekerheid van een goed en compleet resultaat. In het koperskeuzetraject kiest de consument eenvoudig naar eigen smaak uit de ruime Verdi deurencollectie. Dit leidt tot een tevreden bewoner en een positief projectresultaat.

Ik wil een afspraak maken voor meer informatie

Maak afspraak

Plafondhoge deuren

die uw woning meer klasse geven

Bekijk de modellen

Meer weten over de Verdi serie?

Bekijk de veelgestelde vragen