De deurendokter

Eerste hulp bij een beschadigde HPL deur

De deurendokter

Hoe goed de kwaliteit van een deur ook is, een krasje of deukje is snel gemaakt. Maar waarom een deur volledig afschrijven terwijl deze nog hersteld of gerepareerd kan worden? Dat is niet alleen ons motto, maar ook het motto van onze deurendokter. Deuren worden vaak pas laat in het bouwproces geplaatst, maar ook daarna is er nog volop bedrijvigheid binnen het bouwproject. Grote tafels, bedden of kasten worden naar binnen gesjouwd en voor je het weet zit er een buts of kras op de gloednieuwe binnendeur. Deze beschadigingen vinden vaak aan de oppervlakte van het HPL deurblad plaats. Bij uitstek de plek waar je beschadigingen het beste ziet. Het uiteindelijke doel van de reparatie is dan ook dat je met het blote oog niets meer van de beschadiging ziet. Betreft de beschadigde deur een effen gekleurde deur en mist er een stukje HPL uit de deur door een buts? Dan lijmt de deurendokter dit missende stuk er weer op. Een andere optie is het plamuren van de deur en het vervolgens weer egaliseren met een spuitbus. Is de HPL deur voorzien van een textuur, zoals een houtnerf, dan is reparatie bij beschadiging een ander verhaal. In dit geval komt de extra vakkundigheid van de deurendokter om de hoek kijken.

Extra specialisaties van de deurendokter

Naast het herstellen van beschadigde HPL deurbladen, voert de deurendokter ook andere hersteloperaties uit. Want hoewel het besteltraject altijd heel nauwkeurig verloopt, kan er altijd een foutje insluipen. Het kan zomaar gebeuren dat je er op de bouwplaats achter komt dat een slot of scharnier op de verkeerde plek zit. Gelukkig kan ook in dit geval de deurendokter hulp bieden. Hij vult de verkeerd geboorde gaten op met hout en werkt dat vervolgens netjes af.

Extra specialisaties van de deurendokter

Wanneer schakel je de deurendokter in?

De deurendokter komt het best van pas voor de oplevering van je bouwproject. Hij loopt dan het hele gebouw na en herstelt de binnendeuren waar nodig. Dit leidt niet alleen tot kostenbesparing, maar zorgt er ook voor dat je het project in perfecte staat oplevert. Het inschakelen van een deurendokter is trouwens niet alleen slim bij afronding van een bouwproject. Denk er ook eens over om de deurendokter na een aantal jaren intensief gebruik van een gebouw en dus de deuren (bijvoorbeeld in een school of ziekenhuis), in te schakelen. Zo gaan je deuren uiteindelijk langer mee. Zowel kostenbesparend als duurzaam. Ben je enthousiast over de werkzaamheden van onze deurendokter en kun je zijn hulp wel gebruiken? Neem contact met ons op.

Wanneer schakel je de deurendokter in?