Stage Mechatronica Monteur

Bij Berkvens Deursystemen in Someren maken we binnendeuren en –kozijnen. Als lerende organisatie vinden we het belangrijk om te blijven vernieuwen en nieuwe dingen uit te proberen. Voor onze Technische Dienst in Someren zoeken wij dan ook een stagiair die graag met techniek bezig is en ervaring wil opdoen met onderhoud en service van ons uitgebreide machinepark. Help onze monteurs bij bijvoorbeeld het aansluiten of aanpassen van elektrische componenten en motoren, vervangen van mechanische onderdelen of het installeren of vervangen van PLC besturingen. Denk jij met ons mee hoe we technische storingen kunnen oplossen? En hoe we ons preventief onderhoud kunnen optimaliseren? Binnen onze deuren- en kozijnenfabrieken kom je in aanraking met uiteenlopende technieken, waaronder ook de nieuwste robottechnieken! Leer jij met ons mee?

Solliciteer direct

Wat doe je?

 • Natuurlijk werk je dagelijks mee met de monteurs.
 • Je leert de kneepjes van het vak WTB, Elektrotechniek en besturingstechniek.
 • Ideeën en verbeteringen die in je opkomen, deel je met je collega’s.

Wat bieden wij?

 • Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen als monteur.
 • Moderne productietechnieken kom je dagelijks tegen.
 • Behulpzame collega’s begeleiden jou.
 • We hebben een informele werksfeer.
 • Je krijgt een stagevergoeding.

Waarom je bij ons past

 • Techniek maakt jou enthousiast en leergierig.
 • Je kan goed zelfstandig werken.
 • Mechatronica is onderdeel van jouw opleiding.
 • Je neemt graag initiatief en durft vragen te stellen.

De organisatie

Berkvens Deursystemen is gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage, verkoop, transport en montage van binnendeuren, binnendeurkozijnen en schuifdeursystemen voor de woning- en utiliteitsbouw.

Meer informatie?

Laat ons weten dat je interesse hebt via: recruitment@berkvens.nl of solliciteer via onderstaand formulier. Voor vragen kun je terecht bij onze afdeling recruitment: +31 (0)493 49 91 11. Meer informatie vind je op: https://berkvens.nl/over-berkvens/werken-bij-berkvens.

 

Oud stagiaires aan het woord

Reggie Mutsers

Reggie Mutsers

Ex-stagiair HR

Tijdens mijn stage kreeg ik veel mogelijkheden om ervaring op te doen in het HR-werkveld. Ik werd direct hartelijk ontvangen door het team, maar ook door andere collega’s door het gehele bedrijf. Tijdens mijn stage kreeg ik een goede begeleiding voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Naast het meewerken deed ik onderzoek naar de ervaringen van medewerkers over de kernwaarden van Berkvens. Tijdens dit onderzoek kreeg ik de volle medewerking van collega’s over de gehele organisatie.

Ik heb de stage als prettig ervaren en kijk er met veel plezier op terug.

Arne van Geffen

Arne van Geffen

Ex-stagiair Marketing

Als derdejaars student van SPECO Sportmarketing aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg heb ik stage gelopen bij Berkvens. Het zou voor de hand liggen om stage te gaan lopen bij een sportbedrijf, echter viel mijn keuze bewust op een bedrijf buiten de sport. Ik heb voor Berkvens gekozen, omdat ik hier kennis kon maken met de vele facetten in de marketingwereld. Tijdens mijn stage kreeg ik de vrijheid om deel te nemen aan projecten die de afdeling op dat moment draaide. Daarnaast kreeg ik voldoende tijd om aan mijn eigen opdracht te werken. Wanneer ik hulp nodig had, hielpen m’n collega’s waar nodig. De collega's bij Berkvens zijn erg vriendelijk en toegankelijk. Op het gebied van marketing heb ik me door kunnen ontwikkelen.

Patrick de Wit

Patrick de Wit

Ex-stagiair Programma Management

Voor mijn afstudeerstage aan de opleiding Bedrijfsmanagement MKB ben ik gestart als stagiaire op de afdeling Programma Management. Hier kwam ik terecht in een erg leuk team met geweldige collega’s om me heen. Tijdens mijn stage kreeg ik alle vrijheid om mijn onderzoek uit te voeren en alle informatie te verzamelen die ik nodig had om tot een goed onderbouwd onderzoek te komen. Hierbij kon ik altijd terecht bij mijn collega’s. Daarnaast waren de pauzes en de vrijdagmiddagborrels ontzettend gezellig. Ik heb een geweldige stageperiode gehad en ik kijk dan ook met veel plezier terug naar mijn afstudeerperiode. Stage lopen bij Berkvens is een echte aanrader!

Direct solliciteren

Solliciteer direct