Berkvens is continu in beweging, daarom zoeken wij nieuwe collega's. Hier treft u onze vacatures aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling HRM.

Operator Walslakstraat

Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van de walslakstraat, een 140 meter lange volautomatische productielijn voor het lakken van deuren. Daarbij let je op de kwaliteit en zorg je voor de juiste productieaantallen. In de lijn werken een 2-tal lakmedewerkers en een invoerder. Het is jouw taak om de lijn te bedienen en prioriteiten te stellen. De omstelmomenten worden door jou bepaald en je geeft aan wanneer onderhoud plaats moet vinden. Als Operator Walslakstraat werk je in een 2-ploegendienst.

Lees meer

Digitaal Inmeter

Als Digitaal Inmeter ben je dagelijks op pad voor Berkvens. Met behulp van de Proliner (digitale inmeetkast) ben jij verantwoordelijk voor het juist inmeten van sparingen, sluitplaten en scharnieren bij onze klanten in de utiliteitsbouw. Op basis van de resultaten van jouw inmetingen, zal de productie van start gaan. Het is dan ook zeer belangrijk dat je dit op een accurate wijze doet. Je werkt hierbij nauw samen met de projectcoördinator / projectbegeleider en rapporteert aan de manager montage, service en onderhoud.

Lees meer

Manager Montage & Service

Berkvens wil haar montage- en serviceactiviteiten verder uitbreiden en professionaliseren vandaar dat wij op zoek zijn naar een Manager die dat proces kan leiden en vormgeven. In deze functie zorg je ervoor dat op efficiënte en effectieve wijze montage en service werkzaamheden gepland, gecoördineerd, uitgevoerd en bewaakt worden.

Lees meer

Technisch Werkvoorbereider

Als Technisch Werkvoorbereider werk je samen met de werkvoorbereiders en het hoofd bedrijfsbureau. Je ontwikkelt, legt vast en beheert technische specificaties van het assortiment lakdeuren. Verder overleg je met diverse partijen binnen Berkvens maar ook met leveranciers en klanten en fungeer je als kennisbaak voor technische vragen. Ook zorg je voor het productie-gereed maken van nieuwe producten om een ongestoorde productievoortgang te bewerkstelligen.

Lees meer

Solliciteer direct!

Heb je interesse in een vacature bij Berkvens? Solliciteer dan direct en laat je CV achter.

Solliciteer nu

Berkvens Deursystemen

Postbus 2
5710 AA Someren
The Netherlands

T: +31 (0)493 49 91 11
F: +31 (0)493 49 62 95
E: recruitment@berkvens.nl

Open sollicitatie

Interesse om bij Berkvens te werken, maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een e-mail met je CV naar HRM. Ook voor meer informatie over vacatures kun je contact opnemen met onze HRM afdeling.

Open sollicitatie