Berkvens is continu in beweging, daarom zoeken wij nieuwe collega's. Hier treft u onze vacatures aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling HRM.

Technisch Werkvoorbereider

Als Technisch Werkvoorbereider werk je samen met de werkvoorbereiders en het hoofd bedrijfsbureau. Je ontwikkelt, legt vast en beheert technische specificaties van het assortiment lakdeuren. Verder overleg je met diverse partijen binnen Berkvens maar ook met leveranciers en klanten en fungeer je als kennisbaak voor technische vragen. Ook zorg je voor het productie-gereed maken van nieuwe producten om een ongestoorde productievoortgang te bewerkstelligen.

Lees meer

Werkvoorbereider Woningbouw

Als werkvoorbereider woningbouw draag je zorg voor het op efficiënte wijze verwerken en begeleiden van klantprojecten. Hierbij fungeer je als schakel tussen de disciplines sales, productie, montage planning en klant. Je bent het aanspreekpunt voor al deze partijen gedurende de gehele looptijd van het project.

Lees meer

Projectbegeleider Utiliteitsbouw

Als Projectbegeleider draag je zorg voor het op efficiënte wijze verwerken en begeleiden van klantprojecten inclusief de coördinatie van montage. Hierbij fungeer je als schakel tussen de disciplines Sales en Productie. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en de interne organisatie gedurende de gehele looptijd van het gehele project.

Lees meer

Productie Engineer

Als Productie Engineer werk je onder leiding van de Operations Manager samen met de Sr. Teamleiders, Procesleiders, Operators en de Technische dienst aan het optimaliseren van productietechnische gerelateerde processen en machines. Je bent instaat om zelfstandig integrale technische verbetertrajecten binnen een productieomgeving te creëren en te begeleiden. De focus bij deze technische verbetertrajecten ligt op: procesoptimalisatie, efficiëntie, kostenbesparing, risicoreductie en verdere professionalisering.

Lees meer

Mechatronica monteur

Als Mechatronica Monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van zowel correctief als preventief onderhoud aan alle machines en installaties binnen het bedrijf. Je begeleidt externe medewerkers, voert modificaties uit welke jezelf of de organisatie heeft aangedragen. Je zorgt ervoor dat er gewerkt wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en borgt kennis en data welke belangrijk zijn binnen je werkgebied.

Lees meer

Solliciteer direct!

Heb je interesse in een vacature bij Berkvens? Solliciteer dan direct en laat je CV achter.

Solliciteer nu

Berkvens Deursystemen

Postbus 2
5710 AA Someren
The Netherlands

T: +31 (0)493 49 91 11
F: +31 (0)493 49 62 95
E: recruitment@berkvens.nl

Open sollicitatie

Interesse om bij Berkvens te werken, maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een e-mail met je CV naar HRM. Ook voor meer informatie over vacatures kun je contact opnemen met onze HRM afdeling.

Open sollicitatie