Berkvens is continu in beweging, daarom zoeken wij nieuwe collega's. Hier treft u onze vacatures aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling HRM.

Koperskeuze Adviseur

Ben jij iemand die gevoel heeft voor de wensen en behoeften van klanten? En kan jij die wensen vertalen naar verbetering voor onze dienstverlening en producten? Dan zoeken wij jou! Als koperskeuze adviseur ben je bezig met het uitdragen, onderhouden en verbeteren van ons koperskeuzeconcept Mijndeur. Mijndeur.nl is onze online omgeving, waarin klanten inzicht krijgen in de keuzemogelijkheid uit ons assortiment binnendeuren / kozijnen / glas en hang- en sluitwerk. Je bent veel in gesprek met aannemers om projecten uit te werken en daarnaast ontvang en adviseer je consumenten.

Lees meer

Werkvoorbereider Utiliteitsbouw

Hou jij er van om zelfstandig en kostenbewust bezig te zijn met bouwprojecten? Als Werkvoorbereider bij Berkvens draag je zorg voor het op efficiënte wijze verwerken en begeleiden van binnendeuren en -kozijnen voor klantprojecten. Hierbij fungeer je als schakel tussen de disciplines Sales en Productie. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en de interne organisatie gedurende de gehele looptijd van het gehele project.

Lees meer

Technisch Facilitair Medewerker

Heb je passie voor het facilitaire vak? Maak jij het klanten graag naar hun zin en ben je iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en allerhande taken te verzorgen, dan is deze functie wat voor jou!

Lees meer

Masterplanner

Je bent dé spil tussen de disciplines sales, projectenbureau, productie en montage. Je bent onderdeel van het team projectenbureau maar fungeert wel als aanspreekpunt voor alle interne disciplines aangaande het bepalen en afgeven van levertijden van kritische productgroepen. Capaciteitsvraagstukken maak je overzichtelijk en vertaal je naar stuurinformatie die bijdraagt aan het zo optimaal mogelijk inzetten van capaciteiten.

Lees meer

Technisch Werkvoorbereider

Als Technisch Werkvoorbereider werk je samen met de werkvoorbereiders en het hoofd bedrijfsbureau. Je ontwikkelt, legt vast en beheert technische specificaties van het assortiment lakdeuren. Verder overleg je met diverse partijen binnen Berkvens maar ook met leveranciers en klanten en fungeer je als kennisbaak voor technische vragen. Ook zorg je voor het productie-gereed maken van nieuwe producten om een ongestoorde productievoortgang te bewerkstelligen.

Lees meer

Solliciteer direct!

Heb je interesse in een vacature bij Berkvens? Solliciteer dan direct en laat je CV achter.

Solliciteer nu

Berkvens Deursystemen

Postbus 2
5710 AA Someren
The NetherlandsThe Netherlands

T: +31 (0)493 49 91 11
F: +31 (0)493 49 62 95
E: recruitment@berkvens.nl

Open sollicitatie

Interesse om bij Berkvens te werken, maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een e-mail met je CV naar HRM. Ook voor meer informatie over vacatures kun je contact opnemen met onze HRM afdeling.

Open sollicitatie