Berkvens is continu in beweging, daarom zoeken wij nieuwe collega's. Hier treft u onze vacatures aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling HRM.

Technisch Facilitair Medewerker

Heb je passie voor het facilitaire vak? Maak jij het klanten graag naar hun zin en ben je iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en allerhande taken te verzorgen, dan is deze functie wat voor jou!

Lees meer

Masterplanner

Je bent dé spil tussen de disciplines sales, projectenbureau, productie en montage. Je bent onderdeel van het team projectenbureau maar fungeert wel als aanspreekpunt voor alle interne disciplines aangaande het bepalen en afgeven van levertijden van kritische productgroepen. Capaciteitsvraagstukken maak je overzichtelijk en vertaal je naar stuurinformatie die bijdraagt aan het zo optimaal mogelijk inzetten van capaciteiten.

Lees meer

Operator Walslakstraat

Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van de walslakstraat, een 140 meter lange volautomatische productielijn voor het lakken van deuren. Daarbij let je op de kwaliteit en zorg je voor de juiste productieaantallen. In de lijn werken een 2-tal lakmedewerkers en een invoerder. Het is jouw taak om de lijn te bedienen en prioriteiten te stellen. De omstelmomenten worden door jou bepaald en je geeft aan wanneer onderhoud plaats moet vinden. Als Operator Walslakstraat werk je in een 2-ploegendienst.

Lees meer

Manager Montage & Service

Berkvens wil haar montage- en serviceactiviteiten verder uitbreiden en professionaliseren vandaar dat wij op zoek zijn naar een Manager die dat proces kan leiden en vormgeven. In deze functie zorg je ervoor dat op efficiënte en effectieve wijze montage en service werkzaamheden gepland, gecoördineerd, uitgevoerd en bewaakt worden.

Lees meer

Solliciteer direct!

Heb je interesse in een vacature bij Berkvens? Solliciteer dan direct en laat je CV achter.

Solliciteer nu

Berkvens Deursystemen

Postbus 2
5710 AA Someren
The Netherlands

T: +31 (0)493 49 91 11
F: +31 (0)493 49 62 95
E: recruitment@berkvens.nl

Open sollicitatie

Interesse om bij Berkvens te werken, maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een e-mail met je CV naar HRM. Ook voor meer informatie over vacatures kun je contact opnemen met onze HRM afdeling.

Open sollicitatie