Afstudeerstage Expert IT Systems and Devices

Bij Berkvens Deursystemen in Someren maken we binnendeuren en – kozijnen. Als lerende organisatie vinden we het belangrijk om te blijven vernieuwen en nieuwe dingen uit te proberen. Voor onze afdeling ICT – Infra in Someren zoeken wij dan ook een afstudeerder die graag in de eerste helft van 2024 aan de slag gaat met een project ter verbetering voor onze interne organisatie. Ga jij ons helpen een nieuwe service desk tool uit te zoeken? Rol jij het nieuwe printerpark uit of draag jij bij aan onze office migratie? Genoeg te doen bij ons op de afdeling!

Tijdens deze stage bieden wij jou de mogelijkheid om je afstudeeropdracht uit te voeren en bij te dragen aan onze organisatie. Het project loopt in de periode de eerste helft van 2023 en wordt gekozen op basis van wat op dat moment actueel is. We brengen jou in deze periode voldoende praktijkervaring bij om zo goed mogelijk door te stromen in een baan voor de toekomst in de ICT!

Solliciteer direct

Wat doe je?

 • Je draagt samen met collega's zorg voor een optimale werking van de ICT werkplekken en randapparatuur;
 • Je analyseert systeemstoringen en onderneemt actie ter voorkoming of herhaling van problemen;
 • Samen werk je mee in bestaande en nieuwe projecten.

Wat bieden wij?

 • Je krijgt een stagevergoeding;
 • Veilige & mooie werkomgeving;
 • Behulpzame collega's;
 • We hebben een informele werksfeer;
 • Uitgebreide kantine;
 • Voorbeeld van projecten: - Office migratie - Nieuw printer park uitrollen - Nieuwe Servicedesk tool

Waarom je bij ons past:

 • ICT maakt jou enthousiast en leergierig;
 • Je neemt graag initiatief en durft vragen te stellen;
 • Problemen of storingen oplossen geeft jou voldoening & energie.

Laat ons weten als je interesse hebt via: recruitment@berkvens.nl. Voor vragen kun je terecht bij Pieter Verhoeven, Stagecoördinator ICT Infrastructure, 0493 520 200.

 

Oud stagiaires aan het woord

Reggie Mutsers

Reggie Mutsers

Ex-stagiair HR

Tijdens mijn stage kreeg ik veel mogelijkheden om ervaring op te doen in het HR-werkveld. Ik werd direct hartelijk ontvangen door het team, maar ook door andere collega’s door het gehele bedrijf. Tijdens mijn stage kreeg ik een goede begeleiding voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Naast het meewerken deed ik onderzoek naar de ervaringen van medewerkers over de kernwaarden van Berkvens. Tijdens dit onderzoek kreeg ik de volle medewerking van collega’s over de gehele organisatie.

Ik heb de stage als prettig ervaren en kijk er met veel plezier op terug.

Arne van Geffen

Arne van Geffen

Ex-stagiair Marketing

Als derdejaars student van SPECO Sportmarketing aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg heb ik stage gelopen bij Berkvens. Het zou voor de hand liggen om stage te gaan lopen bij een sportbedrijf, echter viel mijn keuze bewust op een bedrijf buiten de sport. Ik heb voor Berkvens gekozen, omdat ik hier kennis kon maken met de vele facetten in de marketingwereld. Tijdens mijn stage kreeg ik de vrijheid om deel te nemen aan projecten die de afdeling op dat moment draaide. Daarnaast kreeg ik voldoende tijd om aan mijn eigen opdracht te werken. Wanneer ik hulp nodig had, hielpen m’n collega’s waar nodig. De collega's bij Berkvens zijn erg vriendelijk en toegankelijk. Op het gebied van marketing heb ik me door kunnen ontwikkelen.

Patrick de Wit

Patrick de Wit

Ex-stagiair Programma Management

Voor mijn afstudeerstage aan de opleiding Bedrijfsmanagement MKB ben ik gestart als stagiaire op de afdeling Programma Management. Hier kwam ik terecht in een erg leuk team met geweldige collega’s om me heen. Tijdens mijn stage kreeg ik alle vrijheid om mijn onderzoek uit te voeren en alle informatie te verzamelen die ik nodig had om tot een goed onderbouwd onderzoek te komen. Hierbij kon ik altijd terecht bij mijn collega’s. Daarnaast waren de pauzes en de vrijdagmiddagborrels ontzettend gezellig. Ik heb een geweldige stageperiode gehad en ik kijk dan ook met veel plezier terug naar mijn afstudeerperiode. Stage lopen bij Berkvens is een echte aanrader!

Direct solliciteren

Solliciteer direct