ONZE DEUREN STAAN VOOR JE OPEN

Stap binnen in onze wereld, de wereld van deuren en kozijnen. Achter onze deuren schuilen processen waar mensen én machines hand in hand gaan. We geven je graag een unieke inkijk in onze fabrieken. Deuren en kozijnen maken, daar zijn wij goed in.

Onze machines

Al ruim 90 jaar is Berkvens een bekende speler binnen de bouw, het bedrijf is meegegroeid met de tijd. Waar we zijn gestart als timmerfabriek, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een geautomatiseerd productiebedrijf met zo'n 40 grote machines én de totaalleverancier voor binnendeuren- en kozijnen. Een geschiedenis waar we trots op zijn en waar we continu nieuwe hoofdstukken aan toevoegen. Zo investeren we jaarlijks in onze productie-omgeving zodat deze up-to-date blijft. Naast de machines zijn onze mensen een onmisbare schakel in onze fabrieken.

Onze mensen

Bij Berkvens werken is teamwork. In totaal zo'n 480 medewerkers dragen ieder hun steentje bij. Of je nu onze producten verkoopt, de bestellingen uitwerkt, produceert of verantwoordelijk bent voor het onderhoud van ons machinepark. Elke schakel telt. Wil jij onderdeel worden van ons mooie familiebedrijf? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's!

Bekijk de vacatures.