Verdi Lux

Plafondhoge deuren voor meer klasse in een woning

Het volledige Berkolux assortiment heeft een upgrade gehad, zo ook de Verdi Lux serie. Deze plafondhoge modellen hebben een klassieke vlakverdeling in een hedendaagse uitvoering en sluiten aan bij de trend van vandaag. Naast de verschillende profielen en glassoorten, zijn er ook nog variaties in hoge deurmaten. De Verdi Lux is altijd in combinatie met een Verdi kozijn.

  • Verkrijgbaar in enkeldeurs- of dubbeldeurs uitvoering
  • Afgewerkt met een duurzame TCS-lak

 

Innovatief en duurzaam

Innovatie en verduurzaming in de producten staan bij Berkvens voorop. Onze Verdi deurensets worden dan ook in de modernste fabrieken in Nederland geproduceerd, waar continue gewerkt wordt aan duurzame samenwerkingen met alle schakels in de keten. Hiermee streeft Berkvens om een vernieuwende totaalaanbieder van mooie, functionele binnendeurensystemen in de woning- en utiliteitsbouw te zijn.

 

Uitvoeringen

Onze Verdi Lux deuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ook zijn er Verdi Line & standaard Verdi deuren in ons assortiment verkrijgbaar. Klik hieronder op een Verdi Lux uitvoering in het overzicht en bekijk alle specificaties. Verdi Lux is beschikbaar in de kleur kristalwit.

 

Kristalwit Kristalwit

Downloads

Verdi Lux
Verdi Lux

Bekijken welke stijldeuren het beste

passen bij uw huis & sfeer?

Ga naar mijndeur.nl