Kamerhoge deuren en kozijnen geven elke woning meer waarde

Een woning er beter uit laten zien, zonder dat het een fortuin kost? Laat de binnendeuren en kozijnen dan doorlopen tot aan het plafond, zonder een glaspaneel boven de binnendeur. Met Verdi is een kamerhoge binnendeur niet langer kostbaar maatwerk, maar een betaalbare totaaloplossing. De combinatie van een afgelakte kamerhoge binnendeur met een bijpassend kamerhoge houten of stalen kozijn en garnituur, geeft élke nieuwe woning meer klasse.

Verdi kamerhoge deur en kozijn combinatie in woning

Vraag de Verdi brochure aan met onze kamerhoge deuren en kozijnen

Vraag aan!

Verdi, kamerhoge deuren en kozijnen, voor architect en ontwikkelaar

Het traditionele bovenlicht heeft zijn beste tijd gehad in nieuwbouwwoningen. Het voegt weinig toe aan de woonbeleving. De kamerhoge deuren uit onze Verdi-lijn doen dat wel. Functioneel en esthetisch. De rijkere uitstraling zorgt voor toegevoegde waarde. Zowel voor de architect en ontwikkelaar als voor de aannemer en consument.

Procespartner

Berkvens is in het hele proces – van tekentafel tot en met oplevering - ketenpartner bij uitstek. Korte lijnen en optimale product- én proceskwaliteit geven de aannemer zekerheid en de woonconsument vooral veel woonplezier met hun kamerhoge deuren en kozijnen.

Verdi en Verdi Wood in kamerhoge deuren en kozijnen

Met onze kamerhoge deuren zijn we toonaangevend. Laat de binnendeuren en binnendeurkozijnen doorlopen tot aan het plafond. Een sfeerverstorend glaspaneel kan achterwege blijven, je hoeft geen bovenlicht dicht te zetten of een latei te plaatsen. Berkvens heeft twee modellen in het assortiment beschikbaar voor kamerhoge Verdi-binnendeuren, namelijk het kamerhoge stalen Verdi-kozijn (opdek) en het kamerhoge houten Verdi Woodkozijn (stomp). Verkrijgbaar in de kleuren Kristalwit, Ultrawit en Zwart.

Deuren maken deel uit van het interieur. Daarom kiezen steeds meer architecten en consumenten voor de luxere uitstraling van kamerhoge Verdi-binnendeuren. Hoogwaardig afgelakt en gecombineerd met een kamerhoge houten of stalen kozijn en voorzien van bijpassend garnituur vormen ze een sfeer verhogend element in elke ruimte.

Berkvens kamerhoge Verdi deur en kozijn

Benieuwd naar ons kamerhoge Verdi deuren assortiment?

Bekijk alle modellen!

Kamerhoge deuren en kozijnen

Een woning er beter uit laten zien, zonder dat het een fortuin kost? Laat de binnendeuren en binnendeurkozijnen dan doorlopen tot aan het plafond, zonder een glaspaneel boven de binnendeur. Met Verdi is een kamerhoge binnendeur niet langer kostbaar maatwerk, maar een betaalbare totaaloplossing. De combinatie van een afgelakte kamerhoge binnendeur met een afgesteld kamerhoge houten of stalen kozijn en bijpassend garnituur, geeft élke nieuwe woning meer grandeur!

Eindeloos combineren

Er zit muziek in onze kamerhoge Verdi-lijn: de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. De kamerhoge deuren zijn voor elke binnenruimte op smaak te brengen. Het kamerhoge Verdi-kozijn is verkrijgbaar in staal en hout, zowel opdek als stomp. Gecombineerd met Berkvens (stijl)deuren en diverse garnituurstijlen ontstaat er altijd een hoogwaardige eenheid. Functioneel en esthetisch. Verdi wordt geleverd in Kristalwit, Ultrawit en Zwart.

Finishing touch

Een deur maakt steeds meer deel uit van het interieur. Net als vloeren en meubels dragen deuren bij aan de persoonlijke uitstraling van een woning. Een deur doet iets met de woning. Maak daarom kennis met de stijlvolle kamerhoge lakdeuren van Berkvens, passend in elk interieur. Het juiste accent en het gewenste effect in elke ruimte, authentiek en stijlvol. Er is keuze uit Verdi, Verdi Lux, Verdi Line, of Verdi Light deuren. Door te variëren met de collecties voeg je een persoonlijke noot toe aan het interieur. Ontdek de vele mogelijkheden: combineer, accentueer of nuanceer. Beslis zelf om tot de perfecte woning te komen!

Berkvens kamerhoge Verdi Light binnendeur