Ultra wit

Het nieuwe wit van Berkvens

Nieuw in ons assortiment

Licht, smaakvol en eigentijds zijn de keys voor een interieur dat helemaal past bij het nu en morgen. Met de lancering van onze nieuwste kleur 'Ultra wit' wordt ingespeeld op deze trendelementen en maakt ons assortiment nóg een tintje witter, met de gebruikelijke matte afwerking zoals je van ons gewend bent. Daarnaast speelt deze collectie in op de strakste interieurtrends, wat Ultra wit perfect maakt voor (nieuwbouw) woningen met een ruimtelijk interieur. Bij benadering komt Ultra wit overeen met RAL 9016.

Berkolight & Verdi Light in het wit én nieuwe glassoorten

In navolging van onze nieuwe kleur Ultra wit hebben we vanaf nu ook onze Berkolight en Verdi Light deurmodellen in het wit beschikbaar. De deurmodellen zijn zowel in de kleur Ultra wit als Kristalwit verkrijgbaar. Vanaf nu is bij Berkvens dus ook een staal-look deur in wit verkrijgbaar!

Naast de kleur wit, hebben we vanaf nu ook satijn- en grijsglas beschikbaar voor onze Berkolight en Verdi Light deurmodellen. De glasopties zijn voor alle witte en zwarte Berkolight / Verdi Light deurmodellen kiesbaar.

Informeer bij een van onze verkooppunten over de verkrijgbaarheid van Ultra wit.

Beschikbare modellen

Kozijnen

  • Alle kozijnsoorten enkeldeurs en dubbeldeurs zonder bovenlicht (RZ)
  • Schuifdeurkozijn Solide en Verdi

Deuren 

  • Berklon / Verdi deurmodellen 900 en 904
  • Alle Berkoline / Verdi Line deurmodellen
  • Alle Berkolux / Verdi Lux deurmodellen met glaslat haaks slim (E), facet (C) en duivejager (D) 

Ons hele assortiment bekijken?

Bekijk hier onze brochure