Berkoline

De productlijn met een strak en speels lijnenspel

De stijlvolle Berkoline afgelakte deuren passen in ieder interieur, het juiste accent en het gewenste effect in elke ruimte, authentiek en stijlvol. Het strakke en speelse lijnenspel van deze afgelakte stijldeur past perfect in het hedendaagse interieur, of in een authentieke woning. Deze lijndeur is eigentijds, en is perfect te combineren met de Berkolux deur, of als eigen stijlelement toe te voegen in uw interieur. Een kant-en-klare, afgelakte deur welke in verschillende kleuren leverbaar en dankzij de milieuvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige TCS-lak is de Berkoline stijldeur krasvast en duurzaam.

  • Verkrijgbaar met verschillende uitbreidingen en extra's
  • Duurzame afwerking met TCS-lak en HDP beplating

 

Innovatief en duurzaam

Innovatie en verduurzaming in de producten staan bij Berkvens voorop. Onze Berkoline deuren worden dan ook in de modernste fabrieken in Nederland geproduceerd, waar continue gewerkt wordt aan duurzame samenwerkingen met alle schakels in de keten. Hiermee streeft Berkvens om een vernieuwende totaalaanbieder van mooie, functionele binnendeurensystemen in de woning- en utiliteitsbouw te zijn.

 

Uitvoeringen

Onze Berkoline deuren zijn verkrijgbaar in versschillende modellen. Klik op een model om de specificaties te bekijken. Berkoline is beschikbaar in de volgende kleuren: kristalwit, reinwit, gebroken wit en storm. 

Kristalwit Kristalwit

Reinwit Reinwit

Gebroken wit Gebroken wit

Storm Storm

Berkoline
Berkoline

Bekijken welke stijldeuren het beste

passen bij uw huis & sfeer?

Ga naar mijndeur.nl