Stijl/lakdeuren assortiment

Een deur maakt steeds meer deel uit van het interieur, net als vloeren en meubels dragen deuren bij aan een persoonlijke uitstraling. Voor deuren zijn er veel verschillende series en modellen beschikbaar en kan een deurbeslag of een deuraccessoires de deur extra uitstraling geven. 

Van onbewerkte tot luxe stijldeuren, Berkvens biedt het allemaal

Berkvens biedt voor elk interieur en stijl een bijpassende deur, het assortiment aan stijl/lakdeuren is divers en bestaat uit verschillende modellen en uitvoeringen. Momenteel biedt Berkvens de modellen Berano, Berkolux, Berklon, Bergron, Berkoline en het nieuwste model Verdi aan. Alle deuren zijn afgewerkt met een hoge kwaliteit TCS-lak of een HPL decor. Het Berkvens assortiment stijl/lakdeuren varieert tussen een sierlijke klassieke deur, deuren met een modern effect tot aan plafondhoge deuren voor meer klasse in een woning. 

Eigenschappen van onze stijl/lakdeuren

Bij een deur van Berkvens bestaat de mogelijkheid om uit meer dan 300 verschillende onderdelen en opties te kiezen. Zo kunnen wij blijven voldoen aan de verwachtingen en eisen van onze klanten, gebaseerd op elk interieur en stijl. Iedere deur heeft weer specifieke eisen en wensen vanuit onze opdrachtgevers, doordat wij onze deuren op ieder gewenst niveau kunnen afleveren voldoen wij aan alle eisen en certificaten die aan een deur wordt gesteld.