Scharnieren en paumelles

Met de juiste deurscharnieren en paumelles draait uw deur soepel open en dicht. Afhankelijk van de deur- en kozijncombinatie wordt er een keuze gemaakt in de soort. Berkvens heeft diverse uitvoeringen van deurscharnieren en paumelles. 

Glas

Glas kan veel verschillende functies hebben. Met glas kun je spelen met design, licht, ruimtelijkheid en privacy. Berkvens biedt keuze uit diverse glassoorten.

Stalen BS200 serie sloten

Hét standaard Nederlandse slot. Nikkelzilver gelakte voorplaat (type BS210), passend bij elke deurkleur. Leverbaar in loop, D/N (sleutel of cilinder), V/B en kast (sleutel of cilinder). Conformiteit met DIN norm klasse 3. Herkenbaar aan Berkvens logo in voorplaat.

Diverse

Op de deuren en kozijnen van Bekvens zitten diverse accesoires zoals sluitplaten, rubberen dopjes, klemmen etc. De mogelijkheden zijn divers.

Rooster

Ingebouwde ventilatieroosters, ook in brandwerende en geluidwerende gecertificeerde uitvoering verkrijgbaar.  

Inbouwdeurdranger

In deurblad en deurkozijn geïntegreerde deurdranger met glijarm. 2 types ten behoeve van 40 en 54mm deurdikte. Gecertificeerd leverbaar voor 30 en 60 minuten brandwerende toepassing. 

Valdorpel

Automatische deurafdichting voor tocht, rook-, brand en geluidwerende deuren. Bij het sluiten van de deur wordt de valdorpel door middel van het bedieningsmechanisme aan de scharnierzijde naar beneden gedrukt.

Spionoog / deurspion

Oog in de deur om deze veilig te kunnen openen omdat zichtbaar is wie er voor de deur staat. Ten behoeven van o.a. inpandige woningtoegangsdeur. Verchroomd of in RVS-look verkrijgbaar. 30 en 60 minuten brandwerend, diameter max. 15 mm.