Ontdek Verdi

Verdi maakt ruimtebeleving compleet! Bekijk onze video en luister hoe de aannemer en de architect de plafondhoge
Verdi-deur ervaren.

Verdi is meer dan beleving

Verdi-deursets combineren functionaliteit met esthetiek. De plafondhoge deur zorgt voor een unieke ruimtebeleving en een luxere uitstraling. Kwaliteit, duurzaamheid en beleving gaan hand in hand.

De binnendeur als interieurelement. Dat betekent dat een deur mooi mag zijn. En van onberispelijke kwaliteit. Een binnendeur wordt immers doorgaans intensief gebruikt. De Verdi-deursets voldoen aan beide criteria. De Verdi-lijn bestaat uit verschillende types plafondhoge deuren, inclusief houten of stalen kozijnen en op smaak gebracht met bijpassend garnituur. Een stijlvolle combinatie. Met Verdi is het ontsierend bovenlicht verleden tijd.

Een plafondhoge deur voegt meer beleving toe aan het interieur. Dat kan ruimtelijkheid zijn, harmonie, luxe of rust. Ach, dat is natuurlijk aan de perceptie van de eindgebruiker. Maar ook aan het invoelingsvermogen van de architect. In alle opzichten: toegevoegde waarde als onmiskenbare gemeenschappelijke deler. Uiteraard krijg je als architect volop ondersteuning bij je ontwerp. Kijk verder met Verdi en bekijk alle (combinatie)mogelijkheden hiernaast in de brochure >

Alles over Verdi

Cover Verdi brochure

Verdi bladert ó zo prettig. Bekijk onze productbrochure en ontdek de onuitputtelijke (combinatie)mogelijkheden van de Verdi deursets!