Ontdek Verdi

Verdi maakt ruimtebeleving compleet! Bekijk onze video en luister hoe de aannemer en de architect de plafondhoge
Verdi-deur ervaren.

Verdi is meer dan beleving

Verdi-deursets combineren functionaliteit met esthetiek. De plafondhoge deur zorgt voor een unieke ruimtebeleving en een luxere uitstraling. Kwaliteit, duurzaamheid en beleving gaan hand in  hand.

Er zijn maar weinig voorwerpen in huis waar je zoveel contact mee hebt als met je binnendeuren. Goed, je hoeft er niet mee te knuffelen, al brengen onze Verdi-deursets je wel in de verleiding. Het contact is in elk geval veelvuldig. De kwaliteit moet dan ook uitmuntend zijn. Van de deur en van de houten of stalen kozijnen.

De Verdi-deursets zijn voor elke ruimte van toegevoegde waarde. Het bovenlicht is met Verdi voltooid verleden tijd. De meebewegende bovendorpel – de Flexunit – vangt eventuele bouwtoleranties glansrijk op. Grootste voordeel is wellicht de volledige ontzorging die je van Berkvens krijgt: van productie en levering tot en met montage en after sales. Prima ondersteuning, korte lijnen en héél veel deur voor een verwaarloosbare meerprijs en voor zoveel meer woonplezier! Kijk verder met Verdi en bekijk alle (combinatie)mogelijkheden hiernaast in de brochure >

Alles over Verdi

Cover Verdi brochure

Verdi bladert ó zo prettig. Bekijk onze productbrochure en ontdek de onuitputtelijke (combinatie)mogelijkheden van de Verdi deursets!