Berkvens Servicedesk

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij een lijst opgesteld met veel gestelde vragen om u zo sneller te kunnen helpen met uw vraag. Mocht uw vraag hiermee toch niet beantwoord zijn, dan kunt u een keuze te maken uit onderstaande contactmogelijkheden.

Technische of verkoopgerelateerde informatie
Voor technische vragen of verkoopgerelateerde informatie kunt u terecht bij Sales Support te bereiken via: 0493 – 499 111.

Bijbestellingen
Voor bijbestellingen kunt u contact opnemen met de afdeling Orderhandling: 0493 – 499 111.

Wij doen ons uiterste best om kwaliteit te leveren en afspraken na te komen. Desondanks kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en/of dienstverlening. U kunt dit kenbaar maken via de Serviceafdeling door het serviceformulier in te vullen en toe te sturen via e-mail of fax.

Serviceaanvragen
Voor een snelle afwikkeling van uw aanvraag, verzoeken wij u het serviceformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij kunnen alleen serviceaanvragen in behandeling nemen waarvan wij een ingevuld serviceformulier hebben ontvangen.

Mocht u na het invullen van het serviceformulier nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via e-mail: service@berkvens.nl

Particulieren
Berkvens levert niet rechtstreeks aan particulieren. U kunt uw klacht daarom melden via de aannemer, bouwmaatschappij of handelaar die u deuren en kozijnen van Berkvens geleverd heeft.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Download hieronder het service formulier: