Stagiair(e) Marketing

Ben jij een echte Marketing duizendpoot? Voor onze marketingafdeling zoeken wij een enthousiaste stagiair die ons kan ondersteunen in de dagelijkse Marketing en Communicatie werkzaamheden. Onze Marketingspecialisten leren jou de kneepjes van het vak. Van content creatie tot online analyses alles komt voorbij in deze stage.

Wat doe je?

  • Ondersteunen in alle voorkomende marketingwerkzaamheden
  • De mogelijkheid om zelfstandig projecten te draaien, waarbij we uiteraard rekening houden met je persoonlijke voorkeur

Wat bieden wij?

  • Informele werksfeer waar samenwerking en collegialiteit erg belangrijk zijn
  • Een stageplek waar je verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om zelf taken op te pakken;
  • Behulpzame collega’s die jou goed begeleiden
  • Stagevergoeding

Waarom je bij ons past

  • Je volgt een HBO opleiding richting marketing
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage
  • Je bent proactief
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

We regelen het met z’n allen

Bij Berkvens weten we als geen ander hoe we het verschil maken. Voor onze klanten, maar ook voor collega’s. Want meedenken met elkaar is kenmerkend voor ons. Dat merk je bijvoorbeeld aan ons uitgebreide introductieprogramma. Aan het scherpe oog dat we hebben voor een goede balans tussen privé en werk. En aan de opleidingsmogelijkheden om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Dat bieden we al onze 450 medewerkers. En misschien jou binnenkort ook. 

 

Laat ons weten dat je interesse hebt via: recruitment@berkvens.nl of solliciteer via onderstaand formulier. Voor vragen kun je terecht bij onze afdeling recruitment: +31 (0)493 49 91 11. Meer informatie vind je op: https://berkvens.nl/over-berkvens/werken-bij-berkvens.

Oud stagiaires aan het woord

Reggie Mutsers

Reggie Mutsers

Ex-stagiair HR

Tijdens mijn stage kreeg ik veel mogelijkheden om ervaring op te doen in het HR-werkveld. Ik werd direct hartelijk ontvangen door het team, maar ook door andere collega’s door het gehele bedrijf. Tijdens mijn stage kreeg ik een goede begeleiding voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Naast het meewerken deed ik onderzoek naar de ervaringen van medewerkers over de kernwaarden van Berkvens. Tijdens dit onderzoek kreeg ik de volle medewerking van collega’s over de gehele organisatie.

Ik heb de stage als prettig ervaren en kijk er met veel plezier op terug.

Arne van Geffen

Arne van Geffen

Ex-stagiair Marketing

Als derdejaars student van SPECO Sportmarketing aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg heb ik stage gelopen bij Berkvens. Het zou voor de hand liggen om stage te gaan lopen bij een sportbedrijf, echter viel mijn keuze bewust op een bedrijf buiten de sport. Ik heb voor Berkvens gekozen, omdat ik hier kennis kon maken met de vele facetten in de marketingwereld. Tijdens mijn stage kreeg ik de vrijheid om deel te nemen aan projecten die de afdeling op dat moment draaide. Daarnaast kreeg ik voldoende tijd om aan mijn eigen opdracht te werken. Wanneer ik hulp nodig had, hielpen m’n collega’s waar nodig. De collega's bij Berkvens zijn erg vriendelijk en toegankelijk. Op het gebied van marketing heb ik me door kunnen ontwikkelen.

Patrick de Wit

Patrick de Wit

Ex-stagiair Programma Management

Voor mijn afstudeerstage aan de opleiding Bedrijfsmanagement MKB ben ik gestart als stagiaire op de afdeling Programma Management. Hier kwam ik terecht in een erg leuk team met geweldige collega’s om me heen. Tijdens mijn stage kreeg ik alle vrijheid om mijn onderzoek uit te voeren en alle informatie te verzamelen die ik nodig had om tot een goed onderbouwd onderzoek te komen. Hierbij kon ik altijd terecht bij mijn collega’s. Daarnaast waren de pauzes en de vrijdagmiddagborrels ontzettend gezellig. Ik heb een geweldige stageperiode gehad en ik kijk dan ook met veel plezier terug naar mijn afstudeerperiode. Stage lopen bij Berkvens is een echte aanrader!

Direct solliciteren