Zoek per afdeling Projectleiding

Ontmoet je toekomstige collega's

Medewerkers aan het woord

Marco Tournoij

Marco Tournoij

Werkvoorbereider

Waarom werk je bij Berkvens?
Berkvens is voor mij een werkgever waar ik mij voor langere periode aan kan verbinden zonder dat ik vast zit op één functie. Het bedrijf biedt volop kansen in persoonlijke ontwikkeling. Als werkvoorbereider ben ik betrokken bij het gehele proces en dat maakt dat geen werkdag hetzelfde is.

Wat deed je hiervoor?
Calculator/werkvoorbereider.

Wat doe je graag naast je werk?
Lekker uit eten, activiteiten met vrienden en verder gewoon lekker thuis wat aanrommelen.

Martijn Berben

Martijn Berben

Projectleider

Waarom werk je bij Berkvens?
Bij Berkvens mag ik als Projectleider het project van A tot Z begeleiden. Vanaf het moment dat het project verkocht is begin ik alle lijntjes uit te zetten van het inmeten tot de laatste deur gemonteerd is. Je bent in contact met alle afdelingen binnen Berkvens en met de klant, deels op kantoor en deels bij de projecten zelf. Dat maakt het werk heel leuk. 

Wat deed je hiervoor?
Ik ben begonnen als werkvoorbereider bij een kozijnen bedrijf en later bij een industriebouwer. Ik ben 7 jaar geleden als projectcoördinator begonnen bij Berkvens werk sinds 3 jaar als projectleider.

Wat doe je graag naast je werk?
Veel tijd doorbrengen met mijn drie kids. Ik ben veldhockey coach en heb ik een grote passie voor ijshockey. Verder sport ik graag zelf.

Luuk Stokmans

Luuk Stokmans

Projectleider

Waarom werk je bij Berkvens

Op 1 september 2021 ben ik bij Berkvens begonnen als projectleider woningbouw zuid. Toen ik de vacature van projectleider voorbij zag komen heb ik geen moment getwijfeld om hierop te solliciteren. Vanaf het 1e contactmoment voelde het goed en merkte ik dat ik hier met plezier en passie zou kunnen werken. Ik ervaar Berkvens als een prachtig sociaal bedrijf met vele doorgroeimogelijkheden.

Wat deed je hiervoor?
Projectleider/manager bij MSI Sign Group (Lichtreclamebedrijf)

Wat doe je graag naast je werk?

Ik vindt het heerlijk om thuis te klussen en met mijn gezin leuke dingen te ondernemen zoals vakantie, uit eten en naar BMX fietswedstrijden van mijn kinderen. Verder heb ik samen met mijn broer een Drive-In discotheek waarmee we geregeld de muziek verzorgen voor feesten en partijen.