Sales Support Medewerker

Heb je een passie voor sales? Win jij het vertrouwen van klanten en collega’s met je expertise, manier van communiceren, energie en enthousiasme? Als Sales Support Medewerker bij Berkvens ben je een onmisbare schakel in het verkoopproces. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, uitbrengen en succesvol opvolgen van klantgerichte offertes en het correct overdragen van bestellingen aan de afdeling werkvoorbereiding. Vanuit en in het CRM-systeem rapporteer je alle activiteiten rondom klanten. Omdat je vaak het eerste aanspreekpunt bent, betreffende product- procesinhoud, sta je klanten te woord of reageer je per mail hierop. Je maakt deel uit van het salesteam, schakelt met je directe salescollega’s en ondersteunt hen waar nodig.

Solliciteer direct

Wat doe je?

 • Opstellen, uitbrengen en opvolgen van offertes
 • Signaleren van verkoopsignalen en deze actiegericht opvolgen
 • In overleg met de rayon-/salesmanager afsluiten van een deal
 • In overleg met de klant en/of rayonmanager een opdracht aanvullen tot een "clean"-bestelling
 • Ondersteunen van en samenwerken met rayonmanagers
 • Reageren op klantwensen of vragen

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris met 4-wekelijkse uitbetaling
 • Aandacht voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden die aansluiten bij jouw ambities
 • 24 vakantiedagen en 12 ATV dagen op fulltime basis
 • Een 38,75-urige werkweek
 • Personeelskorting op onze producten
 • Een goede, collectieve pensioenregeling
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma waarbij je intensief begeleid wordt door inspirerende collega’s en je tijd krijgt om de organisatie echt te leren kennen

Waarom je bij ons past

 • MBO(+)-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting
 • Jij bent commercieel gedreven, hebt affiniteit met de bouw, zelfstandig en flexibel
 • Je hebt ervaring in een commerciële binnendienstfunctie
 • Je bent een echte teamplayer – samenwerken is jouw doel
 • Je bent technisch onderlegd
 • Je hebt de drive om het maximale uit iedere aanvraag te halen en offertes en verkoopsignalen actief op te volgen

Over Berkvens

Berkvens is een modern middelgroot bedrijf en ambieert de sterkst vernieuwende totaalaanbieder te zijn van mooie, functionele en duurzame binnentoegangsoplossingen. We zijn oprecht gedreven door duurzame samenwerking met alle schakels in de keten, gericht op continu verbeteren in het belang van gebruikers. Onze producten zijn binnendeur-kozijncombinaties, die we zelf monteren in gebouwen, vlak vóór de oplevering. We hebben daarnaast veel unieke serviceconcepten, om alle schakels in de bouwketen te ontzorgen.

Samen successen vieren

Een handtekening onder je offerte? Je target gehaald? Een dik compliment van een klant? Gefeliciteerd! Bij Berkvens vieren we je successen, want we denken graag met je mee. Dat merk je. Aan ons uitgebreide introductieprogramma bijvoorbeeld. Aan oog voor balans tussen privé en werk. En aan de opleidingsmogelijkheden om jouw commercieel talent verder te ontwikkelen, als je dat wilt. Kortom: hard werken en samen resultaat boeken gaat bij ons hand in hand met een hartelijke klap op je schouder en een luisterend oor. Dat bieden we al onze 450 medewerkers. En misschien jou binnenkort ook.

Solliciteren op de functie van Sales Support Medewerker

Laat ons weten dat je interesse hebt via: recruitment@berkvens.nl of solliciteer via onderstaand formulier. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Joeri Heymans. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 06-82066701. Meer informatie vind je op: https://berkvens.nl/over-ons/werken-bij-berkvens.

Medewerkers aan het woord

Joris Garritsen

Joris Garritsen

Assistent Operations Manager

Waarom werk je bij Berkvens?
Na een mooie start van mijn loopbaan bij mijn eerste werkgever werd het tijd voor een nieuwe uitdaging bij Berkvens. Inmiddels bijna 5 jaar verder heb ik een mooie bijdrage mogen leveren binnen de inkoop afdeling van Berkvens. In die tijd heb ik de ruimte gekregen om mezelf continu te ontwikkelen, iets wat bij Berkvens wordt gestimuleerd. Sinds kort bekleed ik een nieuwe rol als Assistent Operations Manager van de deurenfabrieken. Naast de leuke collega’s, de fijne werksfeer en het uitdagende werk is dit de reden waarom ik bij het mooie Berkvens werk.

Wat deed je hiervoor?
Hoofd bedrijfsbureau en Inkoop.

Wat doe je graag naast je werk?
Reizen, Sporten, klussen en op z’n tijd een feestje met vrienden en vriendinnen.

Pieter Sas

Pieter Sas

Rayonmanager

Waarom werk je bij Berkvens?
Berkvens trok mij aan als Brabants familiebedrijf met professionele uitstraling. Met een grote naamsbekendheid, omvang en goede reputatie.

Wat deed je hiervoor?
Hiervoor was ik projectadviseur, specialist hang- en sluitwerk binnen Berkvens. Blij de kans te hebben gekregen om door te kunnen groeien naar de functie van Rayonmanager.

Wat doe je graag naast je werk?
Ben graag sportief bezig, samen met mijn clubje ben ik graag vaak onderweg op de racefiets of MTB. Ook vind ik het heerlijk om buiten eropuit te gaan met mijn gezin, samen met onze hond het bos in of uitwaaien aan zee.

Marco Tournoij

Marco Tournoij

Werkvoorbereider

Waarom werk je bij Berkvens?
Berkvens is voor mij een werkgever waar ik mij voor langere periode aan kan verbinden zonder dat ik vast zit op één functie. Het bedrijf biedt volop kansen in persoonlijke ontwikkeling. Als werkvoorbereider ben ik betrokken bij het gehele proces en dat maakt dat geen werkdag hetzelfde is.

Wat deed je hiervoor?
Calculator/werkvoorbereider.

Wat doe je graag naast je werk?
Lekker uit eten, activiteiten met vrienden en verder gewoon lekker thuis wat aanrommelen.

Direct solliciteren

Solliciteer direct