Zoek per afdeling IT

Junior applicatiespecialist

Heb jij interesse in ICT/programmeren en wil je je graag in de praktijk verder ontwikkelen? Wij zoeken een Junior applicatiespecialist die zich gaat ontwikkelen op het gebied van het ontwerp, implementatie en onderhoud van productlogica in onze ICT-systemen.

Bekijk vacature
MBO 38,75 uur

Specialist Productconfiguratoren

Ter uitbreiding van ons configuratie-team zoeken wij een Specialist Productconfiguratoren die mede zorg draagt voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van technische en commerciële productlogica in onze ICT-systemen. Voor het ERP-systeem Infor LN ontwikkel je, in nauwe samenwerking met tech...

Bekijk vacature
MBO+ 38,75 uur

Software Developer Business Applications

Als Software Developer kom je terecht bij de afdeling ICT van onze overkoepelende holdingmaatschappij, Xidoor. Je bedient de verschillende dochterondernemingen op ICT gebied. Het team Business Applications ontwikkelt, optimaliseert en beheert de functioneel georiënteerde ICT-systemen. Een ERP-platfo...

Bekijk vacature
HBO 38,75 uur
  • 1 (current)

Medewerkers aan het woord

Joris Garritsen

Initiële Inkoper

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken:

Door ambities de overstap gemaakt naar een grotere organisatie in de bouwbranche om door te groeien en mezelf te ontwikkelen in het Inkoop vak met het oog op Supply Chain Management.

Wat was je vorige baan:

Hoofd bedrijfsbureau en Inkoop.

Wat doe je in je vrije tijd:

Reizen, Sporten, klussen en op z’n tijd een feestje met vrienden en vriendinnen.

 

Joost Baerselman

Hoofd Technische productontwikkeling

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken? 

Berkvens bood een baan aan die perfect aansloot op mijn vaardigheden en groeibehoefte en het bedrijf had een solide basis en visie naar de toekomst.

Wat was je vorige baan?

Technisch adviseur/ productontwikkelaar bij een meubelfirma.

Wat doe je in je vrije tijd?

Sleutelen aan oldtimers, Muziek produceren, meubels ontwerpen, schilderen en abstracte kunstvoorwerpen maken, 3 kinderen opvoeden, klussen in en om het huis en tuin, koken.

 

Pieter Sas

Projectadviseur Utiliteitsdeuren en Hang & Sluitwerk

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Ik werd geattendeerd op deze uitdaging in een adviserende rol op het vlak van deuren en hang- en sluitwerk. Berkvens als familiebedrijf trok mij hierbij aan door zijn omvang, goede reputatie en innovatieve concepten.

Wat was je vorige baan?

Productmanager hang- en sluitwerk en elektronische toegangscontrole bij een importeur/ handelsbedrijf.

Wat doe je in je vrije tijd?

Het opleiden van politiehonden. Het trainen van herdershonden van pup tot deze zijn aangeleerde vaardigheden kan gaan verrichten bij bijvoorbeeld de nationale politie.