Zoek per afdeling IT

Business analist

Als business analist maak je onderdeel uit van de stafafdeling Programma management, een enthousiast en hecht team van 7 medewerkers. Als spil tussen de business en automatisering lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere optimalisatie en digitalisering van onze processen. Daarbij geef je in...

Bekijk vacature
HBO 38,75 uur
  • 1 (current)

Momenteel hebben wij geen vacatures openstaan onder op de afdeling IT. U kunt altijd een open sollicitatie versturen via onze servicedesk. Onze collega's op de HR afdeling nemen dan z.s.m. contact met u op.

 

Medewerker aan het woord

Stefan Pijls

Lead Software Developer

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Een interessante werkomgeving, waarbij er geen gebrek is aan technische uitdagingen. Daarnaast is de informele, gezellige, maar toch professionele werkomgeving, een goede basis om samen-te-werken en veel plezier te maken.

Wat was je vorige baan?
Berkvens is mijn eerste werkgever, na mijn afstuderen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ontwikkelen van software o.b.v. eigen ideeën, uitbreiden van kennis op technologisch vlak, lezen van boeken (filosofisch), samen zijn met vrienden/familie, uit eten gaan, af en toe feesten in de kroeg of op een festival, onderhouden van de relatie samen met mijn partner.