GND-zekerheidslabel opgenomen in de vernieuwde ‘Essentiële bouwkundige controlepunten’ 2020

Tijdens de studiedag ‘Hoe borg ik de brandveiligheid van mijn gebouw’ van de vereniging Brandveilig Bouwen Nederland (BBN) is de nieuwste uitgave ‘De essentiële bouwkundige controlepunten’ 2020 gepresenteerd. Nieuw in deze uitgave is in hoofdstuk 7, het GND-zekerheidslabel opgenomen als controlemiddel voor brand- of rookwerende deuren.

De uitgave helpt bij het controleren van de brandveiligheid van gebouwen en is bestemd voor iedereen die belang heeft bij een brandveilig gebouw zoals gebouweigenaren, -gebruikers, architecten, adviseurs, aannemers, kwaliteitsborgers, bouw & woningtoezicht en bevoegd gezag.

De ‘Essentiële bouwkundige controlepunten’ zijn een uitgave van BBN en is samen met Brandweer Nederland en Vereniging Bouw en Woningtoezicht Nederland gemaakt.

De uitgave ‘Essentiële bouwkundige controlepunten 2020’ is te downloaden via www.gnd.nl/nieuws of via www.bbn.nu. Op deze website zijn ook gedrukte exemplaren te bestellen.

GND is de overkoepelende organisatie van toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten. De aangesloten deurenproducenten maken zich samen sterk voor optimale kwaliteit en prestaties van binnen- en buitendeuren, het bevorderen van het vertrouwen tussen fabrikanten en hun afnemers en maatschappelijke thema's als veiligheid en duurzaamheid.

Essentiële bouwkundige controlepunten 2020

GND Garantiedeuren logo

Laatste nieuws

Berkvens en Ecorus tekenen overeenkomst
Berkvens en Ecorus tekenen overeenkomst

Eind 2019 is een overeenkomst getekend met Ecorus waardoor wij een groot gedeelte van ons dakoppervlak van onze kantoren en fabrieken inzetten voor het plaatsen van zonnepanelen.

Lees meer

De werkdag van...
De werkdag van...

De werkdag van... Ad van Geffen

Lees meer

Nieuw project | De Zalmhaven
Nieuw project | De Zalmhaven

In 2020 zal Berkvens haar werkzaamheden gaan starten voor een heel mooi project: De Zalmhaven te Rotterdam. Luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur.

Lees meer

Bekijk alle nieuwsitems