Berkvens neemt DIA 2019 mee naar huis!

Na een zinderende finale wint Berkvens met het compleet vernieuwde koperskeuzeplatform berkvens.mijndeur.nl, samen met partners Intracto en 3Dimerce, de Dutch Interactive Award in de categorie B2B Commerce.

Het jurycommentaar: "In een categorie met een grote variatie aan werk, springt deze er echt uit. In de B2B wereld gaat het om waarde creëren voor de hele keten en dit slaagt hier bijzonder goed in, zo bewijzen de cijfers. Het businessprobleem is omgevormd tot gemaksmoment en een uitgelezen kans voor upselling. En ook in technische zin is het zeer makkelijk om andere partijen aan te sluiten wat veel hoop biedt voor de toekomst."

Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Speciale dank aan collega Giel van de Ven, die als product owner samen met een groot team deze klus klaarde.

Berkvens neemt Dutch Interactive Award in ontvangst

Laatste nieuws:

Onthulling Black Boxes
Onthulling Black Boxes

Tijdens Black Friday twee ‘Black Boxes’ onthullen kan maar één ding betekenen: Berkvens voegt vanaf het voorjaar 2020 zwarte deuren én zwarte kozijnen toe aan de collectie! Naast de ‘Berkolight’: een industriële zwarte deur in staallook met smalle profielen worden er enkele Berkoline freeslijndeuren, een vlakke zwarte deur en zwarte kozijnen toegevoegd aan het assortiment. Ook verkrijgbaar in de verdiepingshoge Verdi variant. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie. #mijndeurnl #zwart #industrieledeuren

Lees meer

Sfeerimpressie Koperskeuze event
Sfeerimpressie Koperskeuze event

We kijken terug op een inspirerende en boeiende bijeenkomst! Zeker ook dankzij jouw aanwezigheid en de positieve feedback die we van veel aanwezigen hebben gekregen. Hieronder vind je een sfeerimpressie van deze dag, inclusief aftermovie rechts van deze tekst.

Lees meer

GND-zekerheidslabel opgenomen in ‘Essentiële bouwkundige controlepunten’ 2020
GND-zekerheidslabel opgenomen in ‘Essentiële bouwkundige controlepunten’ 2020

Tijdens de studiedag ‘Hoe borg ik de brandveiligheid van mijn gebouw’ van de vereniging Brandveilig Bouwen Nederland (BBN) is de nieuwste uitgave ‘De essentiële bouwkundige controlepunten’ 2020 gepresenteerd. Nieuw in deze uitgave is in hoofdstuk 7, het GND-zekerheidslabel opgenomen als controlemiddel voor brand- of rookwerende deuren.

Lees meer

Bekijk alle nieuwsitems