Technisch Werkvoorbereider

Bedrijfsprofiel Berkvens:

Berkvens is een modern en middelgroot bedrijf, dat binnendeursystemen ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt, produceert en monteert. Het productieproces kenmerkt zich door een hoge mate van automatisering. Het bedrijf biedt klanten een totaaloplossing. De bedrijfsvoering wordt gestuurd op basis van integraal Performance Management. Collega’s hebben hoogfrequent invloed op de werkzaamheden via deelname aan focusoverleg aan verbeterborden.  

 

Functieomschrijving:

Als Technisch Werkvoorbereider werk je samen met de werkvoorbereiders en het hoofd bedrijfsbureau. Je ontwikkelt, legt vast en beheert technische specificaties van het assortiment lakdeuren. Verder overleg je met diverse partijen binnen Berkvens maar ook met leveranciers en klanten en fungeer je als kennisbaak voor technische vragen. Ook zorg je voor het productie-gereed maken van nieuwe producten om een ongestoorde productievoortgang te bewerkstelligen.

 

Je functie:

 • Het up-to-date houden van technische documentatie van het assortiment Lakdeuren;
 • Productontwikkeling assisteren bij ontwerp van nieuwe deurtypen;
 • Productiegereed maken van nieuwe deurtypen. Denk hierbij aan stuklijsten, routing, bewerkings- & insteltijden en beschikbaarheid van bewerkingsprogramma’s;
 • Afhandelen van klachten en bewaken dat de juiste verbeteracties ingezet worden;
 • Samen met leveranciers verbeteracties inzetten indien er problemen zijn met grondstoffen;
 • Organiseren dat productie voorzien is van de juiste materialen en instructies;
 • Assistentie verlenen bij het maken van juiste productieprogramma’s.

 

Wat vragen wij:

 • Mbo+/hbo-werk- en denkniveau (Bouwkunde, Werktuigbouwkunde);
 • Kennis van Solid Works gewenst of bereid een training te volgen;
 • Ervaring met ERP pakket en productconfigurator (bij voorkeur BaaN LN);
 • Beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede kennis van MS office pakket (Word en Excel).

 

De kernwaarden van Berkvens zijn Professioneel handelen, Samenwerken, Resultaat behalen en Verantwoordelijkheid pakken. Daarnaast zien we specifiek voor de functie van Technisch werkvoorbereider bij Berkvens graag een aantal aanvullende competenties, namelijk: flexibel, zelfstandig, plannen en organiseren, communiceren, accuraat, initiatief nemen en creatief.

 

Wat bieden wij:

Berkvens is een modern en succesvol bedrijf, waarbij concepten zoals Continue Verbeteren, Duurzaamheid en Beter Bouwen geen loze kreten zijn. In al deze aspecten willen wij koploper zijn. Koploper zijn kan alleen, als wij ook onze medewerkers ruimte geven, coachen en sturen in hun ontwikkeling. Uiteraard bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

 

Interesse in deze uitdagende functie:

Je schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kun je richten aan Berkvens BV, t.a.v. Gerrie van Deventer, Hoofd HR, Postbus 2, 5710 AA Someren of per e-mail: gvandeventer@berkvens.nl. Voor nadere inlichtingen en vragen aangaande de precieze functie-inhoud, kun je informeren bij Geert Berkers, operations manager LDF, te bereiken onder het telefoonnummer 0493-499297.

Solliciteer direct

Berkvens BV

Kanaaldijk Noord 24
5711 CS Someren
NederlandNederland

T: 0493499111
E: recruitment@berkvens.nl