Stage Inkoop

Wat doe je?

 • Je maakt kennis met onze bedrijfsprocessen.
 • Voor de inkoopafdeling ontwikkel je een hulpmiddel om de juiste leveranciers te kunnen blijven selecteren.
 • Andere ideeën en verbeteringen die in je opkomen, deel je met je collega’s.

Wat bieden wij?

 • Je krijgt de mogelijkheid je te specialiseren op het gebied van inkoop / procurement.
 • Behulpzame collega’s die je begeleiden.
 • We hebben een informele werksfeer.
 • Je krijgt een stagevergoeding.

Waarom je bij ons past:

 • Bedrijfsprocessen verbeteren maakt jou enthousiast.
 • Je bent analytisch en kan goed zelfstandig werken.
 • Je volgt een relevante HBO opleiding.
 • Excel heeft voor jou geen geheimen.

Help ons verbeteren!

Bij Berkvens Deursystemen in Someren maken we binnendeuren en –kozijnen. We vinden het belangrijk om te blijven vernieuwen en nieuwe dingen uit te proberen. Produceren gaat niet zonder de juiste materialen in te kopen. Met het kiezen van een leverancier moet inkoop steeds meer rekening houden met verschillende criteria. Niet alleen prijs en kwaliteit zijn van belang, ook onderwerpen als flexibiliteit, capaciteit, innovatievermogen, duurzaamheid, risico etc. Nu dit speelveld aan criteria groter en groter wordt, is er steeds meer behoefte aan een tool om professioneel een leverancier te kunnen selecteren. Denk jij met ons mee hoe wij onze inkoop activiteiten kunnen verbeteren? Vind jij het leuk om een tool te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Laat ons weten dat je interesse hebt via: recruitment@berkvens.nl of solliciteer via onderstaand formulier. Voor vragen kun je terecht bij Sjuul Derks (HR adviseur) via 0493-499158. Meer informatie vind je op: https://berkvens.nl/over-berkvens/werken-bij-berkvens.

Direct solliciteren

Medewerkers aan het woord

Reggie Mutsers

Ex-stagiair HR

 

Tijdens mijn stage kreeg ik veel mogelijkheden om ervaring op te doen in het HR-werkveld. Ik werd direct hartelijk ontvangen door het team, maar ook door andere collega’s door het gehele bedrijf. Tijdens mijn stage kreeg ik een goede begeleiding voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Naast het meewerken deed ik onderzoek naar de ervaringen van medewerkers over de kernwaarden van Berkvens. Tijdens dit onderzoek kreeg ik de volle medewerking van collega’s over de gehele organisatie. Ik heb de stage als prettig ervaren en kijk er met veel plezier op terug.

 

Arne van Geffen

Ex-stagiair Marketing

 

Als derdejaars student van SPECO Sportmarketing aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg heb ik stage gelopen bij Berkvens. Het zou voor de hand liggen om stage te gaan lopen bij een sportbedrijf, echter viel mijn keuze bewust op een bedrijf buiten de sport. Ik heb voor Berkvens gekozen, omdat ik hier kennis kon maken met de vele facetten in de marketingwereld. Tijdens mijn stage kreeg ik de vrijheid om deel te nemen aan projecten die de afdeling op dat moment draaide. Daarnaast kreeg ik voldoende tijd om aan mijn eigen opdracht te werken. Wanneer ik hulp nodig had, hielpen m’n collega’s waar nodig. De collega's bij Berkvens zijn erg vriendelijk en toegankelijk. Op het gebied van marketing heb ik me door kunnen ontwikkelen.

 

Patrick de Wit

Ex-stagiair Programma Management

 

Voor mijn afstudeerstage aan de opleiding Bedrijfsmanagement MKB ben ik gestart als stagiaire op de afdeling Programma Management. Hier kwam ik terecht in een erg leuk team met geweldige collega’s om me heen. Tijdens mijn stage kreeg ik alle vrijheid om mijn onderzoek uit te voeren en alle informatie te verzamelen die ik nodig had om tot een goed onderbouwd onderzoek te komen. Hierbij kon ik altijd terecht bij mijn collega’s. Daarnaast waren de pauzes en de vrijdagmiddagborrels ontzettend gezellig. Ik heb een geweldige stageperiode gehad en ik kijk dan ook met veel plezier terug naar mijn afstudeerperiode. Stage lopen bij Berkvens is een echte aanrader!

 

Direct solliciteren