Stage HR

Wat doe je?

 • Onze organisatie ontdekken.
 • Meewerken op de HR afdeling, maar onderzoek doen behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Je komt met nieuwe ideeën en suggesties voor verbetering.

Wat bieden wij?

 • Kans om jezelf te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen.
 • Afwisseling in je werkzaamheden.
 • Behulpzame collega’s.
 • Stagevergoeding.

Waarom je bij ons past:

 • HR maakt jou enthousiast en leergierig.
 • Accuraat en zelfstandig werken is voor jou geen probleem.
 • Je neemt graag initiatief en durft vragen te stellen.
 • Je bent sociaal en legt makkelijk contact met anderen.
 • In een technische omgeving voel jij je in je element.

Werk met ons mee!

Bij Berkvens Deursystemen in Someren maken we binnendeuren en - kozijnen. Tijdens je stage kijk je dus mee in de keuken van een productiebedrijf en leer je meer over de dagelijkse gang van zaken op de afdeling. Collega’s lopen de hele dag door binnen met vragen over het salaris, verlof, onkostenvergoeding of zomaar om een praatje te maken. Er gaat een nieuwe collega starten die we verwelkomen met een introductieprogramma dat door jou is opgesteld. Je maakt arbeidsovereenkomsten en stelt brieven op. Uiteraard ben je ook hard nodig bij activiteiten op het gebied van werving- en selectie, neem je deel aan het werkoverleg en ben je verantwoordelijk voor de emailafhandeling. Ook diverse vraagstukken over bijvoorbeeld opleidingen of de bedrijfsarts komen langs jouw bureau. Wil jij alles leren over het HR vak? Ben jij sociaal en niet bang om ergens op af te stappen?

Laat ons weten dat je interesse hebt via: recruitment@berkvens.nl of solliciteer via onderstaand formulier. Voor vragen kun je terecht bij Sjuul Derks (HR adviseur) via 0493-499158. Meer informatie vind je op: https://berkvens.nl/over-berkvens/werken-bij-berkvens.

Direct solliciteren

Reggie Mutsers

Ex-stagiair HR

 

Tijdens mijn stage kreeg ik veel mogelijkheden om ervaring op te doen in het HR-werkveld. Ik werd direct hartelijk ontvangen door het team, maar ook door andere collega’s door het gehele bedrijf. Tijdens mijn stage kreeg ik een goede begeleiding voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Naast het meewerken deed ik onderzoek naar de ervaringen van medewerkers over de kernwaarden van Berkvens. Tijdens dit onderzoek kreeg ik de volle medewerking van collega’s over de gehele organisatie. Ik heb de stage als prettig ervaren en kijk er met veel plezier op terug.

 

Arne van Geffen

Ex-stagiair Marketing

 

Als derdejaars student van SPECO Sportmarketing aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg heb ik stage gelopen bij Berkvens. Het zou voor de hand liggen om stage te gaan lopen bij een sportbedrijf, echter viel mijn keuze bewust op een bedrijf buiten de sport. Ik heb voor Berkvens gekozen, omdat ik hier kennis kon maken met de vele facetten in de marketingwereld. Tijdens mijn stage kreeg ik de vrijheid om deel te nemen aan projecten die de afdeling op dat moment draaide. Daarnaast kreeg ik voldoende tijd om aan mijn eigen opdracht te werken. Wanneer ik hulp nodig had, hielpen m’n collega’s waar nodig. De collega's bij Berkvens zijn erg vriendelijk en toegankelijk. Op het gebied van marketing heb ik me door kunnen ontwikkelen.

 

Patrick de Wit

Ex-stagiair Programma Management

 

Voor mijn afstudeerstage aan de opleiding Bedrijfsmanagement MKB ben ik gestart als stagiaire op de afdeling Programma Management. Hier kwam ik terecht in een erg leuk team met geweldige collega’s om me heen. Tijdens mijn stage kreeg ik alle vrijheid om mijn onderzoek uit te voeren en alle informatie te verzamelen die ik nodig had om tot een goed onderbouwd onderzoek te komen. Hierbij kon ik altijd terecht bij mijn collega’s. Daarnaast waren de pauzes en de vrijdagmiddagborrels ontzettend gezellig. Ik heb een geweldige stageperiode gehad en ik kijk dan ook met veel plezier terug naar mijn afstudeerperiode. Stage lopen bij Berkvens is een echte aanrader!

 

Direct solliciteren