Werken op de afdeling Stage lopen

Stage HR

Voor onze afdeling HR zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven stagiair. Het betreft werkzaamheden waarbij vooral zelfstandigheid en goede communicatieve vaardigheden worden verwacht.

Bekijk vacature
- 38,75 uur

Stage Inkoop

Voor onze afdeling Inkoop zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven stagiair. Het betreft werkzaamheden waarbij vooral zelfstandigheid en goede communicatieve vaardigheden worden verwacht.

Bekijk vacature
- 38,75 uur

Stage Mechatronica Monteur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven stagiair als mechatronica monteur. Het betreft werkzaamheden waarbij vooral zelfstandigheid wordt verwacht.

Bekijk vacature
- 38,75 uur

Stage lopen - Diverse disciplines

We zijn binnen verschillende disciplines op zoek naar stagiairs die het leuk vinden om met ons mee te werken en mee te denken over hoe wij onze organisatie en onze processen kunnen verbeteren. Het kan gaan om meewerkstages, maar ook om onderzoeken of opdrachten.

Bekijk vacature
- 40 uur
  • 1 (current)

Ervaring van de werkvloer

Reggie Mutsers

Ex-stagiair HR-afdeling

 

Tijdens mijn stage kreeg ik veel mogelijkheden om ervaring op te doen in het HR-werkveld. Ik werd direct hartelijk ontvangen door het team, maar ook door andere collega’s door het gehele bedrijf. Tijdens mijn stage kreeg ik een goede begeleiding voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Naast het meewerken deed ik onderzoek naar de ervaringen van medewerkers over de kernwaarden van Berkvens. Tijdens dit onderzoek kreeg ik de volle medewerking van collega’s over de gehele organisatie. Ik heb de stage als prettig ervaren en kijk er met veel plezier op terug.

Arne van Geffen

Ex-stagiair Marketing

 

Als derdejaars student van SPECO Sportmarketing aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg heb ik stage gelopen bij Berkvens. Het zou voor de hand liggen om stage te gaan lopen bij een sportbedrijf, echter viel mijn keuze bewust op een bedrijf buiten de sport. Ik heb voor Berkvens gekozen, omdat ik hier kennis kon maken met de vele facetten in de marketingwereld. Tijdens mijn stage kreeg ik de vrijheid om deel te nemen aan projecten die de afdeling op dat moment draaide. Daarnaast kreeg ik voldoende tijd om aan mijn eigen opdracht te werken. Wanneer ik hulp nodig had, hielpen m’n collega’s waar nodig. De collega's bij Berkvens zijn erg vriendelijk en toegankelijk. Op het gebied van marketing heb ik me door kunnen ontwikkelen.