Werken op de afdeling ICT

Lead Applicatiebeheer Business Applications

Als Lead Applicatiebeheerder Business Applications ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en beheren van het totale landschap van functioneel geörienteerde ICT-systemen binnen Xidoor. Je hebt daarbij een coachende rol richting de collega Business Analisten / Applicatiebeheerders B...

Bekijk vacature
HBO 38,75 uur

Specialist Productconfiguratoren

Ter uitbreiding van ons configuratie-team zoeken wij een Specialist Productconfiguratoren die mede zorg draagt voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van technische en commerciële productlogica in onze ICT-systemen. Voor het ERP-systeem Infor LN ontwikkel je, in nauwe samenwerking met tech...

Bekijk vacature
MBO+ 38,75 uur

Software Developer Business Applications

De afdeling ICT van onze overkoepelende holdingmaatschappij, Xidoor, bedient de verschillende dochterondernemingen op ICT gebied. Binnen de afdeling ICT geeft het team Business Applications uitvoering aan de ontwikkeling, de optimalisatie en het beheer van de functioneel georiënteerde ICT-systemen.

Bekijk vacature
HBO 38,75 uur
  • 1 (current)

Ervaring van de werkvloer

Reggie Mutsers

Ex-stagiair HR-afdeling

 

Tijdens mijn stage kreeg ik veel mogelijkheden om ervaring op te doen in het HR-werkveld. Ik werd direct hartelijk ontvangen door het team, maar ook door andere collega’s door het gehele bedrijf. Tijdens mijn stage kreeg ik een goede begeleiding voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Naast het meewerken deed ik onderzoek naar de ervaringen van medewerkers over de kernwaarden van Berkvens. Tijdens dit onderzoek kreeg ik de volle medewerking van collega’s over de gehele organisatie. Ik heb de stage als prettig ervaren en kijk er met veel plezier op terug.

Arne van Geffen

Ex-stagiair Marketing

 

Als derdejaars student van SPECO Sportmarketing aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg heb ik stage gelopen bij Berkvens. Het zou voor de hand liggen om stage te gaan lopen bij een sportbedrijf, echter viel mijn keuze bewust op een bedrijf buiten de sport. Ik heb voor Berkvens gekozen, omdat ik hier kennis kon maken met de vele facetten in de marketingwereld. Tijdens mijn stage kreeg ik de vrijheid om deel te nemen aan projecten die de afdeling op dat moment draait. Daarnaast kreeg ik voldoende tijd om aan mijn eigen opdracht te werken. Wanneer ik hulp nodig had, hielpen m’n collega’s waar nodig. De collega's bij Berkvens zijn erg vriendelijk en toegankelijk. Kortom op het gebied van marketing heb ik me door kunnen ontwikkelen.