Digitaal Inmeter

Bedrijfsprofiel Berkvens

Berkvens is een modern en middelgroot bedrijf, dat binnendeursystemen ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt, produceert en monteert. Het productieproces kenmerkt zich door een hoge mate van automatisering. Het bedrijf biedt klanten een totaaloplossing. De bedrijfsvoering wordt gestuurd op basis van integraal Performance Management. Collega’s hebben hoogfrequent invloed op de werkzaamheden via deelname aan focusoverleg aan verbeterborden.  

 

Je functie:

Als Digitaal Inmeter ben je dagelijks op pad voor Berkvens. Met behulp van de Proliner (digitale inmeetkast) ben jij verantwoordelijk voor het juist inmeten van sparingen, sluitplaten en scharnieren bij onze klanten in de utiliteitsbouw. Op basis van de resultaten van jouw inmetingen, zal de productie van start gaan. Het is dan ook zeer belangrijk dat je dit op een accurate wijze doet. Je werkt hierbij nauw samen met de projectcoördinator / projectbegeleider en rapporteert aan de manager montage, service en onderhoud. 

 

Verantwoordelijkheden:

 • Kozijnen nummeren a.d.h.v. genummerde plattegrond;
 • Met de Proliner (digitale inmeetkast) sparingen, sluitplaten en scharnieren inmeten om deuren contourvolgend te kunnen produceren;
 • Inmeetresultaten bespreken met uitvoerder en eventueel afspraken maken over te nemen vervolg acties;
 • Terugkoppelen van afwijkingen naar de projectcoördinator / projectbegeleider van Berkvens;
 • Dagelijks overdragen van inmeetbegeleidingsformulieren en inmeetbestanden aan desbetreffende projectcoördinator/ projectbegeleider;
 • Registreren van uitgevoerde werkzaamheden, urenverantwoording en bijzonderheden / gemaakte vervolgafspraken;
 • Terugkerende klachten/ niet nagekomen afspraken melden aan de manager montage, service en onderhoud;
 • In goede staat houden van materialen, zoals de service-auto, gereedschap en reservemateriaal.

 

Wat vragen wij:

 • Afgeronde bouwtechnische MBO opleiding;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Competenties: Flexibel, Stressbestendig, Zelfstandig, Inzet en gedrevenheid, Kwaliteitsgericht en Klantgericht.

 

Wat bieden wij:

Berkvens is een modern en succesvol bedrijf, waarbij concepten zoals Continue Verbeteren, Duurzaamheid en Beter Bouwen geen loze kreten zijn. In al deze aspecten willen wij koploper zijn. Koploper zijn kan alleen, als wij ook onze medewerkers ruimte geven en coachen en sturen in hun ontwikkeling. Uiteraard bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

 

Interesse in deze uitdagende functie:

Je schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kun je richten aan Berkvens BV, t.a.v. afdeling HR, Postbus 2, 5710 AA Someren of per e-mail: recruitment@berkvens.nl. Voor nadere inlichtingen en vragen aangaande de precieze functie-inhoud, kun je informeren bij Marianne de Graef, Manager projectenbureau, te bereiken onder het telefoonnummer +31 (0) 493 499 217. 

Direct solliciteren

Berkvens BV

Kanaaldijk Noord 24
5711 CS Someren
Nederland

T: 0493499111
E: gvandeventer@berkvens.nl