Werken op de afdeling Commercieel / Werkvoorbereiding

Montageplanner

Als montageplanner zorg je voor het op efficiënte wijze plannen, coördineren en bewaken van klant montageprojecten. Hierbij fungeer je als schakel tussen de disciplines werkvoorbereiding, productie, transport en uitvoerder klant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant, monteur en de interne organis...

Bekijk vacature
MBO 40 uur

Manager Werkvoorbereiding

Je geeft leiding aan de afdeling werkvoorbereiding voor de segmenten utiliteitsbouw, woningbouw en handel. Je stuurt het team aan bij het op efficiënte wijze verwerken en begeleiden van klantprojecten voor alle producten en diensten. Als schakel tussen de disciplines sales en productie, draag je zor...

Bekijk vacature
HBO 38,75 uur

Sales Support Manager

Als Sales Support Manager ben je mede verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten en diensten. Je analyseert markten en trends en brengt deze in kaart. Je geeft leiding aan het Sales Support team en overlegt met andere afdelingen om de verkoop te stroomlijnen.

Bekijk vacature
HBO 38,75 uur

Product Manager Woningbouw

Als Product Manager ben je verantwoordelijk voor het beheren van specificaties van toegewezen productgroepen. Je treedt op als projectleider voor innovatie-trajecten. Daarnaast adviseer je zowel intern als extern bij afwijkende productietoepassingen. Tot slot vertaal je wensen vanuit de markt naar c...

Bekijk vacature
HBO 38,75 uur

Werkvoorbereider Utiliteitsbouw

Als Werkvoorbereider draag je zorg voor het op efficiënte wijze verwerken en begeleiden van klantprojecten. Hierbij fungeer je als schakel tussen de disciplines Sales en Productie. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en de interne organisatie gedurende de gehele looptijd van het gehele project.

Bekijk vacature
MBO+ 38,75 uur

Medewerker aan het woord

Joris Garritsen

Initiële Inkoper

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken:

Door ambities de overstap gemaakt naar een grotere organisatie in de bouwbranche om door te groeien en mezelf te ontwikkelen in het Inkoop vak met het oog op Supply Chain Management.

Wat was je vorige baan:

Hoofd bedrijfsbureau en Inkoop.

Wat doe je in je vrije tijd:

Reizen, Sporten, klussen en op z’n tijd een feestje met vrienden en vriendinnen.

 

Pieter Sas

Projectadviseur Utiliteitsdeuren en Hang & Sluitwerk

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Ik werd geattendeerd op deze uitdaging in een adviserende rol op het vlak van deuren en hang- en sluitwerk. Berkvens als familiebedrijf trok mij hierbij aan door zijn omvang, goede reputatie en innovatieve concepten.

Wat was je vorige baan?

Voorheen was ik werkzaam als productmanager hang- en sluitwerk en elektronische toegangscontrole bij een importeur/ handelsbedrijf.

Wat doe je in je vrije tijd?

Mijn belangrijkste hobby is het opleiden van politiehonden. Het trainen van herdershonden van pup tot deze zijn aangeleerde vaardigheden kan gaan verrichten bij bijvoorbeeld de nationale politie.

Arne van Geffen

Stagiair Marketing

Als derdejaars student van SPECO Sportmarketing aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg heb ik stage gelopen bij Berkvens. Het zou voor de hand liggen om stage te gaan lopen bij een sportbedrijf, echter viel mijn keuze bewust op een bedrijf buiten de sport. Ik heb voor Berkvens gekozen, omdat ik hier kennis kon maken met de vele facetten in de marketingwereld. Tijdens mijn stage kreeg ik de vrijheid om deel te nemen aan projecten die de afdeling op dat moment draait. Daarnaast kreeg ik voldoende tijd om aan mijn eigen opdracht te werken. Wanneer ik hulp nodig had, hielpen m’n collega’s waar nodig. De collega's bij Berkvens zijn erg vriendelijk en toegankelijk. Kortom op het gebied van marketing heb ik me door kunnen ontwikkelen.