Onze organisatie

Berkvens ambieert de sterkst vernieuwende totaalaanbieder te zijn van mooie, functionele en duurzame binnentoegangsoplossingen, in de segmenten woningbouw en utiliteitsbouw. We zijn oprecht gedreven door duurzame samenwerking met alle schakels in de keten, gericht op continu verbeteren in het belang van gebruikers. Onze producten zijn binnendeur-kozijncombinaties, die we zelf monteren in gebouwen, vlak vóór de oplevering. We hebben daarnaast veel unieke serviceconcepten, om alle schakels in de bouwketen te ontzorgen.

Wat Berkvens aan uw project wil bijdragen – betere procesbeheersing, reductie van faalkosten en verhoging van efficiency – streven we ook intern na. In onze drie moderne fabrieken wordt fors geïnvesteerd in verduurzaming en innovatie van onze producten. Niet alleen wat betreft levensduur en milieuvriendelijkheid maar ook binnen het productieproces speelt duurzaamheid een grote rol. De oplossingen van Berkvens passen perfect binnen de filosofie van Duurzaam Bouwen.

Berkvens Deursystemen

Postbus 2
5710 AA Someren
The Netherlands

T: +31 (0)493 49 91 11
F: +31 (0)493 49 62 95
E: info@berkvens.nl

Bekijk hier onze vacatures

Over Berkvens

Berkvens is een modern en middelgroot bedrijf, dat binnendeursystemen ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt, produceert en monteert. Het productieproces kenmerkt zich door een hoge mate van automatisering. Het bedrijf biedt klanten een totaaloplossing. De bedrijfsvoering wordt gestuurd op basis van integraal Performance Management. Collega’s hebben hoogfrequent invloed op de werkzaamheden via deelname aan focusoverleg aan verbeterborden.

Bekijk hier onze digitale rondleiding
Berkvens Deursystemen pand

Kernwaarden Berkvens

Om samen de beste te kunnen zijn voor onze klant en elkaar, staan de volgende vier kernwaarden centraal binnen Berkvens: samen-werken, professioneel handelen, verantwoordelijkheid pakken en resultaat behalen. We streven naar het beste resultaat in een goede en professionele werksfeer en spreken elkaar aan op afspraken die we samen maken.

Ons bedrijf is georganiseerd in verschillende business units en alle schakels in de keten werken integraal samen. Overleggen doen we graag met focus en een doel en niet om het vergaderen. We staan regelmatig met verschillende mensen uit het proces aan het focusbord om te leren van het verleden, maar vooral samen vast te stellen hoe het iedere dag weer een beetje beter kan. Continu verbeteren en innoveren zit in ons DNA. We streven er naar om een 9+ organisatie te worden, waarbij we samen gaan voor loyale, in plaats van alleen tevreden klanten.

Cultuur Berkvens

Als we nieuwe medewerkers na de eerste weken vragen wat Berkvens typeert, krijgen we steevast  te horen dat collega’s open en behulpzaam zijn, en positief ingesteld. Ze zijn onder de indruk van de manier waarop we georganiseerd zijn. Netjes, professioneel en gestructureerd, zijn termen die we regelmatig terug horen. Na een uitgebreid introductieprogramma, waarin je veel verschillende collega’s spreekt en een rondleiding hebt gehad door alle fabrieken, kun je je weg daarom snel vinden. Het online smoelenboek zorgt ervoor dat je snel de gezichten bij de namen vindt van collega’s die je nog niet hebt leren kennen.

In onze sfeervolle ‘Canteen’ wordt dagelijks een verse en gevarieerde lunch geserveerd. Dit is ook de plek waar we o.a. jubilea vieren, halfjaarlijks geïnformeerd worden over de voortgang van Berkvens en het jaar afsluiten met een gezellige kerstborrel. Voor de zomersluiting luiden we samen de vakantie in met een goed verzorgde barbecue.