Berkvens neemt DIA 2019 mee naar huis!

Na een zinderende finale wint Berkvens met het compleet vernieuwde koperskeuzeplatform berkvens.mijndeur.nl, samen met partners Intracto en 3Dimerce, de Dutch Interactive Award in de categorie B2B Commerce.

Het jurycommentaar: "In een categorie met een grote variatie aan werk, springt deze er echt uit. In de B2B wereld gaat het om waarde creëren voor de hele keten en dit slaagt hier bijzonder goed in, zo bewijzen de cijfers. Het businessprobleem is omgevormd tot gemaksmoment en een uitgelezen kans voor upselling. En ook in technische zin is het zeer makkelijk om andere partijen aan te sluiten wat veel hoop biedt voor de toekomst."

Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Speciale dank aan collega Giel van de Ven, die als product owner samen met een groot team deze klus klaarde.

Berkvens neemt Dutch Interactive Award in ontvangst

Laatste nieuws:

Berkvens neemt DIA 2019 mee naar huis
Berkvens neemt DIA 2019 mee naar huis

Na een zinderende finale wint Berkvens met het compleet vernieuwde koperskeuzeplatform berkvens.mijndeur.nl de Dutch Interactive Award in de categorie B2B Commerce.

Lees meer

Verdi in NBD Online nieuwsbrief
Verdi in NBD Online nieuwsbrief

Berkvens verscheen deze week in de NBD Online nieuwsbrief met als thema binnendeuren. Verdi zetten wij hierbij graag in het zonnetje!

Lees meer

Nieuwe Werken bij video!
Nieuwe Werken bij video!

Hoe medewerkers Berkvens als werkgever zien? Wij vroegen het ze. Een paar woorden die terugkwamen waren innovatie, interne opleiding, doorgroeimogelijkheden en informele werksfeer. Met deze woorden zijn wij blij.

Lees meer

Bekijk alle nieuwsitems