Berkvens neemt DIA 2019 mee naar huis!

Na een zinderende finale wint Berkvens met het compleet vernieuwde koperskeuzeplatform berkvens.mijndeur.nl, samen met partners Intracto en 3Dimerce, de Dutch Interactive Award in de categorie B2B Commerce.

Het jurycommentaar: "In een categorie met een grote variatie aan werk, springt deze er echt uit. In de B2B wereld gaat het om waarde creëren voor de hele keten en dit slaagt hier bijzonder goed in, zo bewijzen de cijfers. Het businessprobleem is omgevormd tot gemaksmoment en een uitgelezen kans voor upselling. En ook in technische zin is het zeer makkelijk om andere partijen aan te sluiten wat veel hoop biedt voor de toekomst."

Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Speciale dank aan collega Giel van de Ven, die als product owner samen met een groot team deze klus klaarde.

Berkvens neemt Dutch Interactive Award in ontvangst

Laatste nieuws:

Bedrijfssluiting bouwvak
Bedrijfssluiting bouwvak

Deze zomer gaat Berkvens weer een aantal weken dicht i.v.m. de bouwvak. Van maandag 29 juli t/m vrijdag 16 augustus zijn wij gesloten. Vanaf maandag 19 augustus staan wij weer voor u klaar. Iedereen alvast een fijne vakantie gewenst!

Lees meer

GND-deuren: rookwerendheid!
GND-deuren: rookwerendheid!

Rookverspreiding is bij brand in gebouwen een groot probleem. Hoe de rook zich verspreidt en hoe dit kan worden beperkt is nog onvoldoende bekend. Stichting Garantiedeuren GND helpt mee door het leveren en monteren van S200 rookwerende deuren die voldoen aan de eisen zoals opgenomen in het nieuwe BBL.

Lees meer

Berkvens neemt DIA 2019 mee naar huis
Berkvens neemt DIA 2019 mee naar huis

Na een zinderende finale wint Berkvens met het compleet vernieuwde koperskeuzeplatform berkvens.mijndeur.nl de Dutch Interactive Award in de categorie B2B Commerce.

Lees meer

Bekijk alle nieuwsitems