Direct contact

Kanaaldijk Noord 24
5711 CS Someren
Nederland

T: +31 (0)493 49 91 11
F: +31 (0)493 49 62 95
E: info@berkvens.nl

Voor technische vragen of verkoopgerelateerde informatie kunt u terecht bij Sales Support te bereiken via: 0493 – 499 111.


Voor bijbestellingen kunt u contact opnemen met de afdeling Orderhandling: 0493 – 499 111.

 

 

Rondleidingen

 

Rondleiding voor aannemers/bouwbedrijven, kopersbegeleiders, architecten, opdrachtgevers of ontwikkelaars door Berkvens fabrieken Someren evt. gecombineerd met kennissessie over brand, rook, geluid, inbraak, koperskeuze, hang- & sluitwerk, OMNIA of BIM.

Rondgeleid worden in onze deuren- en kozijnenfabrieken in Someren wordt erg gewaardeerd, horen wij terug van bezoekers. Dit was ook een conclusie van het klantreis-onderzoek dat wij recent gehouden hebben. Voor u als aannemer/bouwbedrijf, kopersbegeleider, architect, opdrachtgever of ontwikkelaar is het wellicht interessant om te zien met welke innovatieve technieken uw deuren en kozijnen tot stand komen. Hoe ziet het moderne en deels gerobotiseerde productieproces van uw deuren en kozijnen er uit en wie zijn de mensen die er voor zorgen dat deze op het afgesproken moment geleverd en gemonteerd worden? 

U kunt een uiteraard kijkje komen nemen in Someren: wij leiden u graag rond. Eventueel kan dit gecombineerd worden met een kennissessie door onze (technisch) specialisten over brand, rook, geluid, inbraak, koperskeuze, hang- en sluitwerk, OMNIA of BIM. Wij delen onze kennis graag met u!

Heeft u interesse in een rondleiding en/of kennissessie? Graag bespreken wij de mogelijkheden. Neem daarvoor contact op met Marieke Heesakkers - afdeling marketing. Tel. 0493 499 111 of  stuur een mail naar marketing@berkvens.nl