Uniform Bestel Systeem

Berkvens bestelsysteem voor deuren, kozijnen en hang- & sluitwerk

Uniform Bestel Systeem

Bij complexe of grootschalige projecten is extra ondersteuning vaak welkom. Om in dit soort situaties uitzoek- en regelwerk uit handen te nemen, ontwikkelde Berkvens speciaal voor de woningbouw het Uniform Bestel Systeem (UBS). Een perfect hulpmiddel bij het opstellen en bestellen van de deur- en kozijnspecificaties. Het softwarepakket UBS werkt voor u als een projectmanager die faalkosten vermindert en bestelgemak, overzicht en controle vergroot.

Voordelen van UBS

- Efficiënter bestellen.
- Totaaloverzicht per project.
- Specificaties per woning.
- Gebruiksvriendelijke interface.
- Koperskeuze eenvoudig te verwerken.
- Verminderde faalkosten.

UBS in de praktijk

Gebruiksgemak en helderheid stonden voorop bij de ontwikkeling van UBS. U krijgt direct een totaaloverzicht van het aantal te bestellen deuren en kozijnen per project. Bovendien geeft UBS de specificaties per woning en per wandopening, waardoor complexe bestellingen overzichtelijk worden. Stapsgewijs geeft u de deur- en kozijnspecificaties voor een project in. Deze specificaties zijn eenvoudig te voorzien van specifieke klantkeuzes.

Met alle aanwezige controlemogelijkheden wordt het bestellen van deuren en kozijnen een stuk efficiënter en eenvoudiger. Mocht u onverhoopt extra hulp nodig hebben, dan kunt u de UBS-helpdesk raadplegen of mailen naar ubs@berkvens.nl.