Topkant

De ultieme randafwerking wordt gerealiseerd met de Topkant Full Colour kantafwerking. Dit is een aangegoten massieve full colour polyurethaan randafwerking. De randafwerking kan aan één, twee, drie of vier zijden op de deur worden aangebracht. Omdat de randafwerking wordt aangegoten ontstaat een naadloos geheel en is daardoor ook geen voedingsbodem voor bacteriën. Als de randafwerking vierzijdig wordt aangebracht is de deur zelfs geschikt voor ruimten waar zeer strenge hygiënische eisen gelden, zoals laboratoria en operatiekamers. De randafwerking is bestand tegen vele chemicaliën, zoals ammonia, zoutzuur en terpentine.

Verder heeft de massieve Topkant een positieve invloed op de brandwerendheid van de deur. De Topkant-randafwerking zal bij verhitting niet krimpen (zoals bij hout), maar licht zwellen. Bij brand veroorzaakt het materiaal een zeer geringe rookontwikkeling, het gloeit niet na en vormt geen smeltende en druipende massa. Door het integreren van de brandwerende voorzieningen in de romp van de deur, wordt de functionaliteit van de 30 of 60 plus brandwerende deur gezekerd en is deze visueel niet waar te nemen. Brandveilig zonder opschuimende strips in het zicht!

De standaard kleuren in ons assortiment zijn: wit ≈RAL 9010, lichtgrijs ≈RAL 7035, donkergrijs ≈RAL 7024, zwart ≈RAL 9011. Verder is het in alle RAL en NCS kleuren leverbaar.

Topkant
Topkant