Berkolux (uitlopend)

Combinatie van moderne en klassieke elementen voor een sfeervol effect

Deze stijlvolle, afgelakte Berkolux deuren van Berkvens passen dankzij de combinatie van moderne en klassieke elementen in ieder interieur. Deze stijldeur geeft het juiste accent aan uw woning en verstrekt uw inrichting. Door zijn vormgeving ademt de Berkolux een eigentijdse sfeer uit. De deur voldoet aan iedere wens, of u nu een moderne smaak heeft of voor een modern-klassieke stijl kiest. De ruime keuze en variatiemogelijkheden bieden u de mogelijkheid het gewenste effect in elke ruimte te creëren. Ook zijn de Berkolux deuren verkrijgbaar met glasvarianten, het glas wordt gemonteerd in de deur geleverd. De verschillende opties maken het mogelijk uw deur een persoonlijk tintje te geven.

  • Hoogwaardige afwerking met TCS-lak
  • Onderzijde deur is vochtwerend gesealed

Innovatief en duurzaam

Innovatie en verduurzaming in de producten staan bij Berkvens voorop. Onze Berkolux deuren worden dan ook in de modernste fabrieken in Nederland geproduceerd, waar continue gewerkt wordt aan duurzame samenwerkingen met alle schakels in de keten. Hiermee streeft Berkvens om een vernieuwende totaalaanbieder van mooie, functionele binnendeurensystemen in de woning- en utiliteitsbouw te zijn.

Uitvoeringen

Bekijk de beschikbare uitvoeringen van de Berkolux in het overzicht. Klik op een model voor meer informatie over de specificaties. Berkolux is beschikbaar in de volgende kleuren: kristalwit, reinwit en gebroken wit.

Kristalwit Kristalwit

Reinwit Reinwit

Gebroken wit Gebroken wit

Berkolux (uitlopend)
Berkolux (uitlopend)

Bekijken welke stijl deuren het beste

passen bij uw huis & sfeer?

Lees meer over mijndeur.nl