Berkolux Nieuw

Oneindig veel mogelijkheden

De Berkolux stijldeuren hebben een upgrade gehad en spelen nu nog beter in op interieurtrends en stijlen van hedendaagse woningen. De bewerking van de deuren is nog subtieler waardoor glas en panelen een eenheid vormen met de deur. Met de kleur kristalwit zijn de deuren écht wit wat zorgt voor een prachtige frisse en luxe afwerking van de deur. De Berkolux heeft een klassieke vlakverdeling in een hedendaagse uitvoering en sluit aan bij de trend van vandaag. 

 

Innovatief en duurzaam

Innovatie en verduurzaming in de producten staan bij Berkvens voorop. Onze Berkolux deuren worden dan ook in de modernste fabrieken in Nederland geproduceerd, waar continue gewerkt wordt aan duurzame samenwerkingen met alle schakels in de keten. Hiermee streeft Berkvens om een vernieuwende totaalaanbieder van mooie, functionele binnendeurensystemen in de woning- en utiliteitsbouw te zijn.

 

Uitvoeringen

Bekijk de beschikbare uitvoeringen van de Berkolux in het overzicht. Klik op een model voor meer informatie over de specificaties. Berkolux is beschikbaar in de kleur kristalwit.

Kristalwit Kristalwit

Berkolux Nieuw
Berkolux Nieuw