mijndeur.nl

* mijndeur.nl is de winnaar van de Dutch Interactive Award 2019 in de categorie B2B Commerce! *

Deuren zijn ontzettend bepalend voor de sfeer in een woning. Daar zal de koper van een nieuwbouwwoning exact zo over denken. Met mijndeur.nl willen we deze keuzes leuker, makkelijker en visueler maken. Voor zowel koper als aannemer!

De compleet vernieuwde website mijndeur.nl is kavelspecifiek en laat kopers van nieuwbouwwoningen nog eenvoudiger deursets in hun nieuwe woning samenstellen. Zeer gebruiksvriendelijk, dankzij een unieke deurenconfigurator. Hiermee worden kopers door hun nieuwe woning begeleid en zien zij alle mogelijke keuzes in realtime gegenereerde 3D afbeeldingen. Ook hebben we deurpakketten samengesteld waarmee we het voor alle partijen nog gebruiksvriendelijker maken.

De koper ontvangt een link naar zijn persoonlijke mijndeur.nl omgeving. Daar kunnen zij, naast het doorgeven van de keuzes, zich ook laten inspireren door de diverse woonstijlen: Modern & Vrij, Hip & Trendy, Landelijk & Eigen en Klassiek & Rijk. De mogelijkheden zijn eindeloos en de koper kan spelen met verschillende combinaties totdat deuren, kozijnen en garnituren gevonden zijn, die perfect aansluiten bij zijn of haar interieur.

Ruim 80% van de huidige gebruikers beoordeelt de tool met een 4 of 5 (op een schaal van 1 tot 5)!

Heb je een nieuw koperskeuze project dan maken wij graag een afspraak om stapsgewijs de nieuwe versie door te nemen. Neem in verband met de nieuwe werkwijze minimaal 6 weken voor de gewenste livegang contact op met koperkeuze@berkvens.nl. Kun je niet wachten? Bekijk hiernaast dan de introductievideo en krijg in 3 minuten een indruk van de mogelijkheden van mijndeur.nl!

Brochure mijndeur.nl
Berkvens wint Dutch Interactive Award 2019