mijndeur.nl

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt veel kijken. Uw koper is op zoek naar die elementen welke van een nieuw huis een “thuis” maken. Een eigen stijl, een eigen smaak. Een toevoeging aan het personaliseren van een huis is de keuze van binnendeuren. Immers bepalen de binnendeuren een groot deel van de sfeer in het huis.

De aannemer kan via mijndeur.nl de koper zelf laten kiezen, welke binnendeuren / kozijnen / glas en garnituur het beste bij het huis past. Hiervoor gebruiken ze de online keuzetool welk voor ieder project exclusief wordt aangemaakt. De koper ontvangt een persoonlijke inlogcode waarmee zij op www.mijndeur.nl inspiratie kunnen opdoen binnen de verschillende woonstijlen: Landelijk, Jaren ’30 en Modern. Zij kiest de stijl die past en kan eindeloos spelen met de verschillende deurencombinaties binnen het interieur. De mogelijkheden zijn divers, en voor ieder budget.

Is er een selectie gemaakt welke deurencombinaties het beste passen, dan kan koper via de tool rechtstreeks bij de aannemer bestellen.

Intro film mijndeur.nl Brochure mijndeur.nl Modellenoverzicht mijndeur.nl Ga naar mijndeur.nl
Berkvens mijndeur.nl cover