mijndeur.nl

* mijndeur.nl is de winnaar van de Dutch Interactive Award 2019 in de categorie B2B Commerce! *

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt veel kijken. Jouw koper is op zoek naar die elementen welke van een nieuw huis een 'thuis' maken. Een eigen stijl, een eigen smaak. Een toevoeging aan het personaliseren van een huis is de keuze van binnendeuren. Immers bepalen de binnendeuren een groot deel van de sfeer in het huis.

De aannemer kan via mijndeur.nl de koper zelf laten kiezen, welke binnendeuren / kozijnen / glas en garnituur het beste bij het huis past. Hiervoor gebruiken ze de online keuzetool welk voor ieder project exclusief wordt aangemaakt. De koper ontvangt een persoonlijke inlogcode waarmee zij op www.mijndeur.nl inspiratie kunnen opdoen binnen de verschillende woonstijlen: Landelijk, Jaren ’30 en Modern. Zij kiest de stijl die past en kan eindeloos spelen met de verschillende deurencombinaties binnen het interieur. De mogelijkheden zijn divers, en voor ieder budget. . Ook hebben we deurpakketten samengesteld waarmee we het voor de koper en voor jou als aannemer nog gebruiksvriendelijker willen maken.

Is er een selectie gemaakt welke deurencombinaties het beste passen, dan kan koper via de tool rechtstreeks bij de aannemer bestellen.

Heb je een nieuw Koperskeuze project dan maken wij graag een afspraak om stapsgewijs de nieuwe versie door te nemen. Dit kan via koperskeuze@berkvens.nl. Kun je niet wachten? Bekijk hiernaast dan alvast de introductievideo en krijg in 3 minuten een indruk van de mogelijkheden van mijndeur.nl.

Brochure mijndeur.nl Naar beheerderspagina van mijndeur.nl
Berkvens wint Dutch Interactive Award 2019